6 siyasi partiden oluşan Millet İttifakı bugün Ankara ATO Congresium’da 'Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ni duyurdu. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, tören öncesi 'Ortak Politikalar Mutabakat Metni' ile ilgili Polemik TV'ye özel açıklamalarda bulundu. Demir, "Ortak mutabakat metni Türkiye'nin, siyasal ayrım gözetmeksizin tıpkı yeniden kurtuluş mücadelesi gibi herkesin eşit bir şekilde memleketin birliği, dirliği ve bayrağı, tesis etmesi; kalkınmanın israfın önüne geçilmesi, sağcı solcu demeden Türkiye'nin dünya ülkeleri içerisinde olması, gerektiği yere hem halkımızı hem ülkemize getirme mukabakat metnidir" dedi. 

'SİYASİ PARTİMİZ TÜRKİYE'DİR'

Faruk Demir'in açıklaması şu şekilde:

"Uzun zamandır çalışılıyor, Sayın Genel Başkanımızın ilk ateşiyle altı lider bütün siyasi kimliklerini bir tarafa bıraktı. Bizim siyasi partimiz Türkiye'dir. Türkiye'nin birliği, dirliği ekonomisidir. 14 mayıstan sonra yeni yönetimle belediyelerimize ayrımcılık yapılmadan değişecek. Burada kaynakların adil dağıtılmamasının önüne geçecek, Belediyenin ödeneği hak ettiği olanakları sağlamak lazım.

'GELECEK OLAN İKTİDAR BELEDİYEYE AYRIMCILIK YAPMADAN KAYNAKLARI ADİL BİR ŞEKİLDE DAĞITACAK'

Yurtdışından, özellikle büyük Belediyelerimiz çok güzel krediler buluyorlar ama vize verilmediği için çoğu getiremiyor. Halbu ki dünyada faizsiz dolaşan milyarlarca dolar para var bizimde ona ihtiyacımız var. Çünkü Türkiye gelişmekte, büyümekte olan bir ülke bu anlamda inşallah gelecek olan iktidar hiç bir Belediyeye ayrımcılık yapmadan kaynakları adil bir şekilde dağıtacak" dedi.