Geçtiğimiz yıl hayatlarını birleştiren ünlü oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç çifti hakkında çarpıcı iddialar gündeme geldi.

Geçtiğimiz günlerde Özdemir ile Koç'un ayrıldığı iddiaları gündeme gelmişti. Bu iddiaya göre Demet Özdemir'in evi terk ederek eski evine geri döndüğü öne sürülmüştü.

'KARAVANDA UYGUNSUZ YAKALANDI' İDDİASI

Bir başka iddiaya göre Demet Özdemir'in rol aldığı dizinin yönetmeni ile çekimler esnasında karavanda uygunsuz bir şekilde yakalandığı ortaya atılmıştı.

Oyuncu Demet Özdemir iddialarına yanıt vererek, söylentilerin doğru olmadığını dile getirdi. Karavanda basılma iddiasıyla ilgili de dava açacağını söyledi.

Başrolde oynadığı dizinin setinde Magazin D'ye konuşan ünlü oyuncu, evliliğinde sıkıntılar olduğunu söyledi.

'EVİ TERK ETMEDİM'

Özdemir, “Her evlilikte sorunlar olur. Bu bizim özel hayatımız ve çok hassas bir konu. Herkesin buna saygı duymasını istiyorum. Evi de terk etmedim, şu an güncel olarak bu doğru değil” 

'EVLİ OLAN, OLMAYAN BÜTÜN KADIN OYUNCULAR İÇİN DAVA AÇACAĞIM'

“Çok sinirliyim. Bu habercilik değil, dedikodu ve bir sürü evli kadın oyuncu, evli yönetmen zan altında kaldı. Kendi ilişkimde yaşadığım kimine göre büyük, kimine göre küçük sorunlarımın bu iğrenç haberle birleştirilmesine kesinlikle katılmıyorum. Pazartesi itibarıyla hukuki sürecimiz başlayacak. Evli olan, olmayan bütün kadın oyuncuları temsilen dava açacağım.