ABD'den 'Navalni' değerlendirmesi: Putin, emir vermemiş olabilir ABD'den 'Navalni' değerlendirmesi: Putin, emir vermemiş olabilir

2005 yapımı korku filmi Kurt Kapanı'nda (Wolf Creek) da küçük bir rol alan ünlü model Megan Skyes Blancada, bir çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Genç bir anne ve model olan Megan Skye Blancada, pazartesi günü 16 yaşın altındaki bir çocuğa cinsel istismar ve çocuk istismarına yönelik malzeme bulundurma suçlamasıyla Adelaide Sulh Mahkemesi'ne çıktı. Mahkeme belgelerine göre polis, suçun 30 Temmuz 2021 ile 6 Kasım 2023 tarihleri arasında Adelaide'da meydana geldiğini iddia etti.

34 yaşındaki Blancada, çevrimiçi profillerinde kendisini bir fitness modeli olarak tanıtıyor. Sosyal medya paylaşımlarında, Mitsubishi ve Bank SA için modellik yaptığını ve "Shadow Hunters: Shadows in the Wall" adlı bir romanın yazarı olduğunu yazıyor.

ÇOCUK İSTİSMARINA YÖNELİK MALZEME BULUNDURMAKTAN...

Polis, kasım ayında tutuklanmasının ardından telefonuna el koyulan Blancada'yı bilerek çocuk istismarına yönelik malzeme bulundurmakla suçladı. Blancada, mahkemeden çıktıktan sonra herhangi bir açıklama yapmayı reddetti.

Blancada adına avukat Andrew Graham, Yargıç Simon Smart'a müvekkilinin savcılığa suçunu itiraf edebileceğini söyledi: "Müvekkilim yasa dışı cinsel ilişki ve iki uygunsuz saldırı suçunu kabul edecektir."

Savunma ve iddia makamı arasındaki müzakereler devam ediyor. Blancada'nın davası 1 Mayıs'a ertelendi.