Sahibi olduğu güzellik merkezinin açılışını yapmak için Konya'ya gelen Selin Ciğerci bir grup tarafından "Konya'dan defol" sloganları ile protesto edildi. Yaşananların ardından Selin Ciğerci olay yerinden uzaklaştırıldı.

Protesto sosyal medyada büyük tepki topladı. Yaşanaların ardından destek mesajları gelen Ciğerci "Yaşadığım korku ve acıyı kelimelerle anlatmakta zorlanıyorum" dedi.

tv100 Ana Haber sunucusu Ece Üner, Selin Ciğerci'nin yaşadığı protestoyu değerlendirdi. Konya'nın misafirperver olduğunu söyleyen Üner, "Gittim gördüm. Gel ne olursan gel yeter ki Selin Ciğerci olma... Gururluydu ama linç edildi. Merkezi hizmet veremeden kapatıldı" dedi.

Kürekle öldürülen köpeği ve Badeci Şeyh'i hatırlatan tv100 Ana Haber sunucusu Ece Üner şöyle konuştu:

"Burada linç girişiminde bulunan bir grup insana da sormak lazım; sayın Bülent Ersoy'un ziyaretinde böyle bir olay yaşandı mı? Konya'da erkek müritlerini taciz eden badeci şeyhe bu tepki verildi mi? Kafasına kürekle vura vura köpeğe işkence yapan kişi için aynı kalabalık toplandı mı? Protesto edenler o iş yerine ruhsat veren belediyeye oy vermedi mi? Niye estetik merkezine bu öfke?"