Utanç tablosu yayınlandı: Çocuk yaşta evlilik verileri belli oldu Utanç tablosu yayınlandı: Çocuk yaşta evlilik verileri belli oldu

İçişleri bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Elazığ ve Konya’da eş zamanlı yapılan Kafes-37 operasyonunda 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

42 ÖRGÜT ÜYESİ YAKALANDI

Bakan Yerlikaya’nın yaptığı açıklamada Elazığ’da Ömer Faruk Bulut, Konya’da ise Engin Yolcu’nun elebaşılığını yaptığı operasyonlarda 42 suç örgütü üyesinin yakalandığı belirtildi.

"HEPSİ BİR KAFESE GİRECEK"

Elazığ’da toplamda 35, Konya’da ise 7 şahsın yakalanmasının ardından, Bakan Yerlikaya tarafından hiçbir organize suç örgütünün Türk adaletinden kaçamayacağını ve hepsinin bir bir kafese gireceği belirtildi.

Çökertilen 2 suç örgütü operasyonunda 11 adet ruhsatsız olduğu tespit edilen tabanca, 8 adet pompalı tüfek 3 adet av tüfeği çok sayıda fişek ve uyuşturucu maddenin ele geçirildiği belirtildi.

Yerlikaya suç örgütü kurarak halkın huzurunu kaçıranların her an enselerinde olduklarını ve onlara göz açtırmayacaklarını ifade etti.