Geçtiğimiz Cuma akşamı Kemerburgaz yolunda 23:30 sıralarında meydana gelen kazada edinilen bilgiye göre Sarıyer'den 3 ATV motoru ile geziye çıkan Oğuz Mert Acı, Tahsin Arslan, Süleyman Arslan, Hasan Topal ve İbrahim Gümüş, arızalanan motoru emniyet şeridine çekti. Evli ve 1 çocuk babası Oğuz Murat Acı, bir ATV motorunun ışıklarını yakarak önlem almaya çalıştı. Diğerleri ise arızalanan motorla ilgilendi. O sırada ehliyetsiz araç kullandığı öne sürülen T.C. isimli sürücünün kontrolündeki lüks cip, emniyet şeridinde bekleyenlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle 5 kişi ormanlık alana savruldu. T.C. kendi aracını bırakarak, arkadan gelen başka bir araçla olay yerinden kaçtı. Oğuz Murat Acı hastanede hayatını kaybederken, diğer yaralılar tedavi altına alındı.

SABAHA KARŞI MISIR'A UÇTULAR

Lüks cipi kullanan ve lise öğrencisi olduğu belirtilen T.C. isimli sürücünün ise Mısır'a kaçtığı ortaya çıktı. Emniyet yetkililerinden edinilen bilgiye göre, şüpheli T.C. kaza sonrası olay yerine gelen annesi E.T.'nin aracıyla kaza yerinden uzaklaştı. 02.00 sıralarında İstanbul Havalimanı'na ulaşan anne oğulu, A.C.S. isimli kadının yolcu etti. Anne oğulun 04.30 sıralarında da Mısır'a uçtukları belirlendi. 

Atatürk'e hakaret eden şüpheliye 3 yıl 9 ay hapis cezası Atatürk'e hakaret eden şüpheliye 3 yıl 9 ay hapis cezası

KURYE GÖÇER'İN ÖLÜMÜ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud, 30 Kasım'da İstanbul'daki Aksaray Kennedy Caddesi'nde trafikte seyir halindeyken Yunus Emre Göçer'in kullandığı motosiklete arkadan çarpmış, yaralı olarak hastaneye kaldırılan Göçer 6 Aralık'ta hayatını kaybetmişti. Bu olaydan sonra da Mahmud'un yurtdışına kaçtığı ortaya çıkmıştı. Bir süre sonra jet hızıyla yargılaması tamamlanan Mahmud 27 bin 300 lira para cezasıyla kurtulmuştu.