Millet İttifakı'nda yaşanan ayrılık krizi sürecinde canlı yayında Cumhurbaşkanı adaylığı ile alaklı açıklamarıyla gündem olan Ersan Şen şimdi de yeni siyasi hedefiyle gündeme geldi. Çıktığı bir canlı yayında Meral Akşener'den teklif gelmesi halinde Cumhurbaşkanı adayı olabileceğini belirten Şen, Meral akşener'in kendisini reklam arasında aradığını söylemiş ve bu açıklama ardından kendisini görüşmek üzere davet ettiğini belirtmişti. Daha sonra Meral Akşener, Şen'i yalnızca istişare etmek için çağırdığını açıklasada gündemi uzun süre meşgul etmişti.

'YENİ HEDEFİ ADALET BAKANI OLMAK'

Adaylık sürecinde en çok konuşulan isimlerden biri olan Ersan Şen'in yeni hedefi Adalet Bakanı olmak.

'GURUR DUYDUM'

Show Haber'e açıklamalarda bulunan Şen, Akşener'den telefon aldıktan sonra çok heycanladığını belirterek, "Heyecanlandım çünkü beklemiyorsunuz. Gurur duydum" şeklinde açıkladı.

Konuşmasının devamında dağılan masa sürecine değerlendiren Şen, "Dedim ki 'Kimse aday olmayacaksa, 6'lı masada bir anlaşma çıkmıyorsa ben varım.' Dağılan masanın toplanmasına yardımcı olduk, ona hizmet ettik" dedi.

'KEŞKE DEVAM EDEBİLSEYDİM'

Şen, "Keşke devam edebilseydim. Devam edebilsek olabilir de olmayabilir de. Kompleksim yok, kendimi aşağıda görmüyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni hedefinin Adalet Bakanlığı olduğunu belirten Şen, "Bana milletten, memleketten, devletten, seçilenden böyle bir talep gelirse seve seve Adalet Bakanı olarak hizmet isterim. Buna kimse kapıyı kapatamaz ki" sözleriyle dile getirdi.