İstanbul Şişli'de bir apartman dairesinde biri kadın 3 kişi ölü bulundu. Fulya'daki 4 katlı binanın en üst katındaki daireden sabah saatlerinde silah sesleri duyuldu.

İçeriye giren polis ekipleri, biri kadın üç kişinin cansız bedenleriyle karşılaştı. Ekiplerin olay yerinde incelemesi sürüyor. Ölenlerin bina önüne gelen yakınları göz yaşlarını tutamadı.

AYRILMAYI KABUL EDEMEDİ

Sözcü'nün haberine göre, B.V. eski sevgili Y.S.B. ile uzun süre birlikteydi. Ancak B.V. sevgilisinden şiddet görünce geçen yıl ayrılmak istedi. Ancak Y.S.B. ayrılma kararını kabullenmedi. B.V.'yi rahatsız edince genç kadın savcılığa giderek şikayetçi oldu. Y.S.B. hakkında uzaklaştırma kararı alındı.

Uzaklaştırma kararı geçen aralık ayında son buldu. Bu süre içerisinde Y.S.B.'nin B.V.'ye yaklaşmadığı belirtildi. B.V. bir süre önce Ö.A. ile tanışarak sevgili oldu. İkili birlikte yaşamaya başladı.

B.V.'nin peşini bırakmayan Y.S.B. sabah saatlerinde ikilinin kaldığı Fulya’daki eve gitti. Eve giren Y.S.B. eski sevgilisi ile erkek arkadaşı Ö.A.'yı tabancayla öldürdükten sonra intihar etti.

İMAMOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çok acılı ve öfkeliyiz. Ne yazık ki gencecik bir çalışanımızı, Beril Varol’u erkek şiddeti aramızdan aldı. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenleri ve ailesine başsağlığı  diliyorum. Bu şiddet, bu akıl, bu zihniyet bitsin, gitsin artık" ifadelerini kullandı. 

28 yaşındaki Beril Varol'un İBB şirketi BİMTAŞ'ta 1.5 yıldır akıllı şehircilik üzerine çalıştığı, harita mühendisi olduğu öğrenildi.