Georgios Karaiskakis Stadı'nda saat 19.45'te başlayacak olan karşılaşmada İsviçreli hakem Sandro Scharer düdük çalacak. Scharer'in yardımcılıklarını Stephane De Almeida ve Bekim Zogaj üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alessandro Dudic olacak.

3 İSİM GERİ DÖNDÜ

Fenerbahçe'nin Adana Demirspor ile oynadığı lig maçında sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayan 3 isim Olympiacos karşısında kadroda yer alacak. Sarı-lacivertli ekipte Fred, İsmail Yüksek ve Cengiz Ünder, takımla çalışmalara başladı. 3 isim de Olympiacos maçı için Yunanistan'a gidecek kafileye dahil edilecek.

FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK

Fenerbahçe, Olympiacos karşılaşmasına 3 futbolcusundan yoksun çıkacak. Sarı-lacivertli ekipte Michy Batshuayi ve Mert Hakan Yandaş sakatlıkları sebebiyle Olympiacos karşısında kadroda yer almayacak. Sakatlığını atlatmasının ardından çalışmalarını bireysel sürdüren Joshua King de karşılaşmada forma giyemeyecek.

Öte yandan sarı-lacivertli ekibin UEFA'ya bildirdiği listede yer almayan Serdar Aziz, Mert Müldür ve Serdar Dursun da kurallar gereği kadroda yer alamayacak.

FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR, CEZA SEBEBİYLE TAKIMINI YALNIZ BIRAKACAK

Fenerbahçe'nin Olympiacos ile oynayacağı karşılaşmada sarı-lacivertli takımın taraftarları, alınan ceza sebebiyle takımlarını stadyumda destekleyemeyecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Union Saint-Gilloise ile deplasmanda oynanan karşılaşmada sarı-lacivertli taraftarların neden olduğu tribün olayları nedeniyle UEFA, Fenerbahçe'ye 3 deplasman maçına taraftar götürmeme cezası verdi. Bu sebepten dolayı sarı-lacivertli taraftarlar, Georgios Karaiskakis Stadı'nda yer alamayacak.

Fenerbahçe dev derbide hata yapmadı: 2-1 Fenerbahçe dev derbide hata yapmadı: 2-1

OLYMPIACOS'TA PODENCE CEZALI

Yunan ekibi Olympiacos'ta ise takımın önemli isimlerinden Daniel Podence, sarı kart cezalısı olması sebebiyle Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek. Yunan ekibinde son 2 resmi maçta forma giyemeyen Francisco Ortega ile son olarak 3 Mart'ta oynanan Volos maçında forma giyen Sotirios Alexandropoulos'un sakatlıklarını atlattığı ve Mendilibar'ın görev vermesi halinde Fenerbahçe karşısında oynaması bekleniyor. Yunan ekibinde Giulian Biancone, Jovane Cabral, Gelson Martins, Ruben Vezo ve Fran Navarro gibi isimler de UEFA listesinde yer almıyor.