Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Trabzonspor maçında yaşanan olaylar sonrası açıklama yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Gerekirse bir alt lige düşeceğiz. Herkes aklını başına alsın....

Spor

Spor Hukukçusu Avukat Fatih Şaşıoğlu, Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi sonrası yaşanan olaylarla ilgili verilebilecek olası cezaları açıkladı.

Spor

FIFA Başkanı Gianni Infantino, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası sahada yaşanan skandal olaylarla ilgili açıklama yaptı.

Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrası futbolculara saldıran 12 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Spor

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'a konuk olan Fenerbahçe, mücadeleden 3-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'ye Becao ve Bonucci'den müjdeli haber geldi.

Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükselmeyi başaran Fenerbahçe'nin rakibi Yunan ekibi Olimpiakos oldu.

Spor

Belçika temsilcisi Union SG'yi Konferans Ligi'nin dışına iterek adını çeyrek finale yazdıra temsilcimiz Fenerbahçe, Avrupa'dan dev gelir elde etti.

Spor

Fenerbahçe'de yaklaşan seçim öncesi Sadettin Saran, başkanlığa aday olmak için İstanbul Ticaret Odası Meclis üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Spor

Sarı lacivertli kulübün formda isimlerinden İsmail Yüksek'e Premier Lig'den Tottenham'ın talip olduğu öne sürüldü.

Spor

Süper Lig'in 30. haftasında zirveyi ilgilendiren mücadele olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Halil Umut Meler oldu.

Spor

Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn, ezeli rakipleri Fenerbahçe'den daha iyi olduklarını ve derbiyi kazanacaklarını söyledi.