Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe haberleri ve güncel Fenerbahçe gelişmeleri, Fenerbahçe ile ilgili tüm video, Fenerbahçe fotoğrafları ve Fenerbahçe haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Fenerbahçe, La Liga ekibi Sevilla'nın yıldız forveti Youssef En-Nesyri'yi, 19 milyon 500 bin euro karşılığında transfer ettiğini açıkladı.

Spor

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri'nin sözleşme detaylarını duyurdu. Fenerbahçe'nin Sevilla'ya ödeyeceği rakam, bir Türk takımının gerçekleştirdiği en pahalı transfer olarak kayıtlara geçti.

Spor

İtalyan basını, Lugano maçı öncesi UEFA listesine alınmayan Fenerbahçe’nin tecrübeli ismi Cengiz Ünder için flaş bir iddia ortaya attı.

Spor

Gaziantep FK'da teknik direktör Selçuk İnan'ın, Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Umut Nayir'i çok istediği ve oyuncu ikna etmek için çaba...

Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön eleme turu ilk maçında Lugano karşısında 4-3 galip gelen temsilcimiz Fenerbahçe, Türkiye'yi büyük bir sıkıntıdan...

Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Kadıköy'deki kombine kuyruğunu paylaştı.

Spor

TFF'nin yeni yönetimine seçilir seçilmez görevinden ayrılan Bayram Saral'ın, Fenerbahçe ile ilgili alınan karar sonucunda istifa ettiği ortaya çıktı.

Spor

Fenerbahçe, Trabzonspor ve RAMS Başakşehir'in UEFA müsabakalarındaki 2. eleme turu rövanş maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Spor

Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, golcü futbolcu Youssef En-Nesyri ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Spor

Fenerbahçe, Trabzonspor ve RAMS Başakşehir'in UEFA müsabakalarındaki 2. eleme turu rövanş maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Spor

Türkiye’yi farklı branşlarda olimpiyat oyunlarda temsil edecek oyuncular açıklanırken, yarışacak 102 sporcudan 27’sinin Fenerbahçeli olması dikkat çekti.

Spor

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme Turu ilk maçında bugün İsviçre ekibi Lugano ile deplasmanda karşılaşacak.