İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'dan sorunlu ayrılığının ardından geleceği merak konusu olan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'la anlaştığı öne sürüldü. Bu anlaşmanın gerçekleşmesi durumunda Fenerbahçe'nin Vincent Aboubakar transferi için eli güçlenecek.

Edilen bilgilere göre Kamerunlu yıldızın Türkiye'ye Fenerbahçe formasıyla dönmeye sıcak bakıyor. Fenerbahçe'nin ise FFP engelinden dolayı tecrübeli forveti satın alma opsiyonuyla kiralama yoluna gitmesi bekleniyor.

ronaldo al nassr

TEK TALİP FENERBAHÇE DEĞİL

Beşiktaş'tan ayrıldığından beri birçok kez büyük takımların transfer tahtasının ilk sırasına gelen Kamerunlu tecrübeli futbolcu Vincent Aboubakar ile ilgilenen tek takım Fenerbahçe değil. İspanyol basınına göre Rayo Vallecano da yıldız futbolcunun durumunu yakından takip ediyor. Ancak forvet hattında Falcao, Camello ve Martin gibi oyuncuları varken bir de Espanyol’un golcüsü Raul de Tomas’la ocak ayı için anlaşan Vallecano’nun, Aboubakar için girişimde bulunmama ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

aboubakar

POLEMİK HABER/EFE ÇOKİŞLER