Galatasaray’ın yükselen yıldızı Barış Alper Yılmaz, gösterdiği performansla Avrupa’nın dikkatini çekmeye devam ediyor. Hazırlık döneminde Strasbourg ile oynanan maçta 2 gol kaydeden ve özellikle santrfor bölgesinde etkileyici bir grafik çizen 25 yaşındaki futbolcu, transfer piyasasında adından söz ettiriyor.
İngiltere, Almanya ve İtalya'dan talipler var
Yeni sezona formda giren Barış Alper, başta İngiltere ve Almanya olmak üzere birçok Avrupa kulübünün takibinde. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa ve West Ham United, başarılı oyuncu için sözlü teklif iletti. Öte yandan Almanya Bundesliga temsilcisi RB Leipzig ve İtalya Serie A’dan Atalanta da Barış Alper’i yakından izleyen kulüpler arasında yer alıyor.
30 milyon Euro'nun altına ret
Galatasaray yönetimi ise oyuncusu konusunda net. Sarı-kırmızılılar, Barış Alper Yılmaz’ı 30 milyon euronun altında bir bonservis bedeliyle elden çıkarmaya kesinlikle sıcak bakmıyor.