Galatasaray'ın 20 yaşındaki sol beki Kazımcan Karataş, Süper Lig'in 5 haftasında oynanan Başakşehir karşılaşmasında sakatlanmış, 3 maçlık periyotta sahalardan uzak kalıp ligin 8. haftasında Antalyaspor maçı ile birlikte formasına kavuşmuştu.

Volkan Demirel'den sonra Hatayspor'un yeni teknik direktörü belli oldu Volkan Demirel'den sonra Hatayspor'un yeni teknik direktörü belli oldu

Hatayspor maçına kadar 2'si Şampiyonlar Ligi ve 3'ü lig olmak üzere çıktığı 5 karşılaşmada etkisiz performans sergileyen ve bu anlamda da verilen şansları iyi değerlendiremeyen genç oyuncu, taraftardan eleştiri almıştı.

DHA'nın haberine göre; özellikle son hafta alınan Hatayspor mağlubiyetinde sarı-kırmızılar adına sahanın etkisiz isimlerinden biri olan 20 yaşındaki sol bek, sosyal medyada da yoğun eleştiri altında kaldı.

Öte yandan yaz transfer döneminde Almanya Bundesliga ekibi Leipzig'den 1.5 milyon Euro'ya kiralanan İspanyol sol bek Angelino'nun da Galatasaray kariyeri beklenilenin çok altında kaldı.

Son haftalarda oyun içi değişiklikleriyle Abdülkerim Bardakcı'yı da sol bek mevkisinde deneyen teknik direktör Okan Buruk'un bu bölgeye nasıl bir çözüm bulacağı da merak konusu.