6 Şubatta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinde 50 bini aşkın vayandaşımız hayatını kaybetmişti. Depremlerde yıkılan dayanıksız binalar sonrası AK Parti tarafından çıkarılan imar affı yasası büyük tepki çekmiş ve eleştirilerin hedefi olmuştu.

DEPREM SONRASI HERHANGİ BİR PAYLAŞIMDA BULUNMADI

O dönemlerde çıkan kampanya reklamlarının yüzü olan Hasan Kaçan, yaşanan deprem felaketinde sessizliğini korumuş ve herhangi bir paylaşımda bulunmamıştı.

Millet İttifakının ortak Cumhurbaşkanı adayı olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dikkatinden kaçarak bastığı seccade üzerindeki fotoğrafı sonucu paylaşımda bulunan Kaçan, paylaşımda bulunmuş ve konu ile alakalı tepkisini dile getirmişti.
Kaçan, fotoğraf ile alakalı, "Ey Müslüman... O, üstüne pabuçlarla basılan seccade sensin... Senin kutsalın, bütün değerlerin... Anan, baban, deden, ninen, eşin, evlatların... Senin geçmişin ve geleceğindir çamurlu pabuçlarla hoyratça çiğnenen. Düşman olsa bu hakareti yapmaz. Bu hakaret kabul edilemez" şeklinde paylaşımda bulunmuştu.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Depremler sonrası hiçbir açıklamada bulunmayan Kaçan'ın Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını eleştirmek için paylaşımda bulunması sosyal medyada büyük tepki çekti.

kaçan-sildi

TWİTTER HESABINDAN SİLDİ

Gelen tepkiler üzerine yaptığı paylaşımları sildiği görülen Kaçan'ın şuan en son yaptığı paylaşım 5 Şubat olarak gözüküyor.