Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 11. Amiral Soner Polat Genel Kurultayı, Ankara Arena Spor Salonu'ndaki konuşmasında "Kayseri Şeker'de büyük vurgunlar var, buradan ilan ediyoruz, bir örnek olarak o vurguncunun tepesine bineceğiz. Türkiye'de vurgunculuğa izin yok, bekleyin" demişti. Levent Göktaş'ın Türkiye'ye gelişiyle birlikte gözler Doğu Perinçek'e çevrildi.

DAVA AÇTI

Konuyla ilgili gastepress’te yayımlanan yazı şu şekilde "Hüseyin Akay'ın 'Kahraman' dediği, emekli albay Levent Göktaş hakkında dava açıldı!" başlıklı haberimizde "Necip Hablemitoğlu suikastı soruşturmasını tamamlayan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen ve Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay'ın 2016'da 'O bir kahraman' diye paylaşım yaptığı ve Kayseri Şeker'de ağırladığı emekli albay Levent Göktaş'ın da aralarında bulunduğu 10 şüpheli hakkında dava açtı. 

'VURGUNCULUĞA İZİN YOK'

İddianamede şüpheliler, 'tasarlayarak öldürme', 'suç örgütü yöneticiliği ve üyeliği' ile suçlandı" ifadelerini kullanmış Hüseyin Akay ve Levent Göktaşın yakınlığını haberimizde yayınlamıştık. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 11. Amiral Soner Polat Genel Kurultayı, Ankara Arena Spor Salonu'ndaki konuşmasında "Kayseri Şeker'de büyük vurgunlar var, buradan ilan ediyoruz, bir örnek olarak o vurguncunun tepesine bineceğiz. Türkiye'de vurgunculuğa izin yok, bekleyin" demişti. Levent Göktaş'ın Türkiye'ye gelişiyle birlikte gözler Doğu Perinçek'e çevrildi.

FOTOĞRAFLAR BASINA YANSIDI

Doğu Perinçek ve Levent Göktaş'ın Ergenekon davası sürecinde Silivri cezaevinde birlikte oldukları fotograf da basına yansıdı. Doğu Perinçek, partisinin Genel Kurulunda Kayseri Şeker’le ilgili sert açıklamalarından kısa bir süre geçmişken, Levent Göktaş’ın, Necip Hablemitoğlu cinayeti zanlısı olarak Türkiye'ye getirilmesi üzerine şimdi bütün gözler Doğu Perinçek'e çevrildi. Bu gelişmelerden sonra bakalım Perinçek nasıl bir tavır alacak? (Gastepress.com)