Yayıncı, FETÖ terör örgütünü artık damadı Cevdet Türkyolu’nun temsil edeceğini açıklayarak taziye mesajı yayınladı.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, son yayınlanan videosunda hasta olduğunu, çok küçük bir eforu taşıyamayacak kadar hasta olduğunu belirtmişti.

Gülen'in Pensilvanya'daki çiftliğinde zehirlendiği ve durumunun ağır olduğu iddia edilmişti. Gülen'in hastaneye sevk edildiği öne sürülmüştü.

GÜLEN'İN ÖLDÜĞÜ İDDİA EDİLDİ

FETÖ teröristbaşı Fetullah Gülen öldü mü? Silahlı terör örgütüne yakın iki sosyal medya hesabı elebaşı Gülen'in iki kere öldüğünü paylaşıp o paylaşımlarını sildi.

İlk olarak New Jersey’de bulunan @tughrabooks isimli kitap yayıncısı, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in öldüğünü, örgütü artık teröristbaşı Gülen'in kara kutusu ve özel kalemi Cevdet Türkyolu’nun temsil edeceğini açıklayarak taziye mesajı paylaştı.

GÜLEN'E YAKIN İSİM İDDİALARI YALANLADI

Kapatılan Zaman gazetesinin eski genel yayın yönetmeni firari Ekrem Dumanlı ise 'öldü' iddialarından 1 saat önce Gülen'i ziyaret ettiğini belirterek, "Sonra gördüm ki bazı zevzekler gün boyu öldü haberi yaymışlar. Bunlara haber vereyim, çoğunuzun helvasını yiyecek kadar sağlıklı, yaşıyor" dedi.

HESAPLAR HACKLENDİ İDDİASI

Gülen'e yakın isimler ise taziye ilanlarının, sosyal medya hesaplarının hacklenmesi sonucu yayınlandığını öne sürdü. 

Öte yandan Gülen son yayınladığı videosunda, “Çok küçük bir eforu taşıyamayacak kadar hastayım” diyerek hasta olduğunu duyurmuştu.