Pazar günü sürpriz şekilde partisi CHP'den istifa eden Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın Muharrem İnce'nin kuracağı partiye katılacağı iddia edilmiş fakat istifanın ardından 'şantaj olayı' çıkmıştı.

"ELİMİZDE KASETİN VAR" TEHDİDİ

Sancar, istifa ettikten sonra "Bana elimizde kasetin var" denildiği iddiasında bulunurken biri belediye çalışanı olmak üzere altı kişi gözaltına alınmıştı.

"YOLSUZLUK VAR" DİYEREK ULAŞMIŞLAR

İstifa süreci ile ilgili Sözcü yazarı Saygı Öztürk'e konuşan Sancar, bir kişinin Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait elinde yolsuzluk iddialarıyla kendisine ulaştığını ve evine geldiğini, bundan sonra da bu tür olayların yaşandığını ifade etti.

Sancar olayla ilgili ise şunları kaydetti:

"Ailece sabrediyoruz. Çünkü delillerle, mahkeme kararlarıyla bu olayın ortaya çıkması lazım. Kumpasta yer alan görüntülerde olmadığımı da eşcinsel olmadığımı da ispat edeceğim.  Evli ve iki çocuk babasıyım. Bu iftiralar atılırken onların da düşünülmesi gerekirdi. Bu şantajın, tezgahın içinde olanları isim isim anlatacağım. İşte bunun için yürütülen soruşturmayı bekliyorum. Bugün yarın o konuda çalışmaların tamamlanacağını sanıyorum. Bana yapılan tehdidi, şantajı, kumpası belgeleriyle ortaya koyacağım. Yalanları, iftiraları yüzlerine çarpacağım."