31 Mayıs 2023 Çarşamba, burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün alçakgönüllülük, bilgelik, mutluluk ve ölümsüzlük ana temalarınız. Tavrınızda alçakgönüllülük, eylemlerinizde bilgelik, paylaştıklarınızda mutluluk ve yarattıklarınızda ölümsüzlük var. Hayatınızın geri kalanına gerçek bir miras bırakma fikrine oldukça yakınısınız. Olumlu duyguların izini sürerek çok çok daha size özgü bir yaşam elde edebilirsiniz. Gülümsemeler, kahkahalar, radikal değişimler, aşk veya başka herhangi bir şey size gitmeniz gereken yolu gösteriyor. Kalbinizin pusulasını takip etmeye devam edin. Tek yapmanız gereken bu, sizin için yaratılmış bu hayatın her anını kutsayın ve kutlayın.

koç-burcu-polemik

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İyi haberler yolda, birçok güzellik yolunuza bir merhaba demek ve desteklerini sunmak için geliyor. Herhangi bir şekilde kendinizi köklerinden kopmuş hissediyorsanız, hayatın neresinde olduğunuzu kabul edin ve gerekirse, evreninizde yüzen küçük neşe parçacıklarını aramaya çalışın. Dinlendiniz, pillerinizi doldurdunuz, şimdi kolları sıvayıp toprağı işleme zamanı. Esnek kalın, son dakikada hangi tohumların filizlenmeye karar verdiğini asla bilemezsiniz. Uzun vadede neyin ince ayarlanması gerektiğini planlarken elinizin altında olanı gözden kaçırmadığınızdan emin olun. Çok detaylı stratejilere değil biraz desteğe ihtiyacınız var.

boğa-burç-polemik

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Güvenin. Fikirlerinizi sürekli çürütmek yerine, önsezilerinizin size bildirdiği şeye güvenin. Bir durumun akışının biraz tehlikeli hissettirdiğini fark ettiğinizde, felaketi doğrulama peşinde koşmanın pek bir anlamı yoktur. Bugünkü amacınız, zihninizin o sakin derin sularına ulaşmak ve serin okyanus esintisinin endişelerinizi alıp götürmesine izin vermektir. Bazıları için geçmiş bir yaşam mücadelesi bugüne uzanabilir, bu nedenle bir şey hayatınızda bir döngüye sıkışmış gibi hissediyorsa, kozmostan yardım isteyin. Somut bir şeyden ziyade zihinsel bir netliğe ihtiyacınız var ve yakın zamanda karşılanacağından emin olabilirsiniz.

ikizler-burcu-polemik

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Şimdi herhangi bir şeye başlamak ve hızlıca bir plana atılmak isteyebilirsiniz ama öncesinde biraz sesleri dinleyin. Evren bugün biraz ağırdan almanızı istiyor olabilir. Planlar, programlar ve tarihler konusunda strese girmek yerine bugün eğlenmeye odaklanmaya karar verseydiniz sizce ne olurdu? Bu fikirlerin özgürce akmasına izin vermek, aynı zamanda sadece oturmak ve zihinsel olarak bile tamamen hareketsiz hissetmek için zaman ayırmanızı gerektirir. Bu nedenle, çekmecelerinizi toplayın, raflarınızı düzenleyin, evcil hayvanlarınızla oynayın, bahçe işlerinin tadını çıkarın. Temel olarak yapılması gereken ancak diğer 'acil' ihtiyaçlar nedeniyle genellikle başka bir zamana ertelenen şeyleri yapın.

aslan-burcu-polemik

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Duygularını hissediyor musunuz yoksa başkalarının size yansıttığını mı yaşıyorsunuz? Enerji bugün çatışmanın baskın olduğunu hissediyorsa müdahaleci düşünce ve duyguları titreşiminizden uzak tutmak için biraz meditasyon yaparak ve kendinizle yeniden bağlantı kurarak geçirin. Başkalarının size ilişkin bakış açılarının, kendinizi daha az düşünmenize ve hissetmenize neden olmasına izin vermeyin. Sadece sizi seven insanlar tarafından değil, bunun ötesinde de ilahi bir şekilde korunuyorsunuz. Tek başınıza ve tehlikede olmadığınızı kabul ettiğinizde, manevi olarak kendinizi her şeye çok daha hazır hissedeceksiniz.

yengec-burcu-polemik

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Başak, hayattaki tek amacınız bu noktada kendinizi biraz daha derinden sevmek olabilir mi? Veyahut belki de, kalbinizin içindeki o küçücük versiyonunuz, yıllar boyunca ördükleri duvarlarla boğulmuş hissediyor ve şimdi çıkış yolunu bulmaya çalışıyor ve belki de içinden geçebilecekleri bir güvenlik kapısı inşa etmeye ihtiyaç duyuyor. Dünyayı daha dolu bir şekilde deneyimlemek için biraz risk almaya ne dersiniz. İçinizdeki küçük çocuğun elini tutma ve zorlukların ilerisindeki güzellikleri yaşama cesaretini gösterin. Aşk, daha önce hissetmediğiniz bir şekilde sizin için burada. Kilitleri açın ve içeri akmasına izin verin.

başak-burcu

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Değerinizi size somut olarak kazandırdıklarına göre sorgulamak, hangisi sizin için geçerli olursa olsun, kaybolmuş hissetmenin veya küçük oynamanın kesin bir yoludur. Sezginize ve deneyimleyebileceğiniz anlık iç görülere veya hayallere güvenin, başarı öykünüzün ortaya çıkmasına izin verin. Nasıllar, ne zaman ve nelere takılıp kalmak yerine, evrenden size yardım eli uzatmalarını isteyin. Bu, sizin ilk aklınıza gelen şekilde olmayabilir ancak sürece ve şansınıza güvenin. Düşünerek bulmayacağınız, detaylı ve çok yönlü bir çözüm planının parçasısınız. Endişelenmeyi ve fazla düşünmeyi bırakarak uyum sağlamayı seçin.

terazi-burcu-1

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün kalbinizin veya hayatınızın etrafına kurduğunuz barikatlar mı yoksa sağlıklı, sağlam sınırlar mı çizdiğinizin ayırdını yapmak zorundasınız. Hayatınıza başka birini sığdırmak için neden gereğinden fazla eğilme ihtiyacı hissediyorsunuz? Evren bereketlidir ve herkesin gelişmesi, başarılı olması ve hatta dinlenmesi için bolca alan var. Eski şeyleri halletmenin yeni yollarını öğrenin. Hayatınıza bir yaratıcılık kıvılcımı ekleyin. Gerektiğinde dik durmanın, uygun gördüğünüzde yumuşak olmanın sizin için sorun olmadığını unutmayın. Kalbinizde hiçbir kötülük olmadan en iyi olduğunu düşündüğünüz şeyi yapmayı seçin, hepsi bu.

akrep-burcu

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hayat önünüzü göremeyeceğiniz kadar bulanık geliyorsa, hızlı hareket eden trafiğin ortasında odak noktanızı bulmaya çalışın. Bir şeyi tekrar tekrar parçalara ayırmak yerine, bir orta yol ve hatta bazı yenilikçi cevaplar bulmak için düşüncelerinizi başkalarınınkiyle birleştirmeye çalışın. Nazik bir yaklaşım sizi bir şeyleri aceleye getirmekten çok daha ileriye götürecektir, bu yüzden hayatınızın görünüşte daha büyük hedeflerine doğru ilerlerken yol boyunca gülün, eğlenin ve hayatlara dokunun. Büyülü ormanlarda kaybolmayın, ağaçların büyüsünü içinize çekin ve yolunuzu bulun.

yay-burcu

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir poz verin ve bir denge kurun! Zor bir döngü sona eriyor ve zemini korumanız, tarafınızı seçmeniz ve ona bağlı kalmanız gerekebilir. Bir münzevi döngü, yaşam hakkında düşünmenize ve hatta belki de onu ince yollarla iyileştirmenize neden olmuş olabilir. Yeni bir değişim penceresi burada ve bariz olana odaklanmak yerine enerjilerinize uyum sağlamanız bu zamanda şiddetle tavsiye ediliyor. Her şey alt üst olmuş gibi görünse bile inancınıza tutunun. Buna bir sürgünden çok bir gezinti olarak bakın. Daha sakin bir vakitte neden bu kadar olumsuz önyargılara sahip olduğunuzla ilgili düşünmek isteyebilirsiniz.

oğlak-burcu

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Geleceği görebilseydiniz, şu anda ne kadar desteklendiğinizi bilmeniz daha kolay olabilirdi. Yeni fikirlerle dolu aşırı hevesli ruh haliniz, bugün ortaya koymak için iyi bir karışım olabilir. Mücadele etmiş olabileceğiniz kişisel bir çatışma veya durum sona eriyor ya da çoktan kendi kendine çözülmüş olabilir ve şimdi her şey sizin için bir ödül durumunda. Şimdi korkularınızdan kurtulun ve rotanızı önceden planlamak için elinizdeki yol haritasına bakın. Kestirmeler bazen iyi bir şey olabilir. Planlarınızda yapacağınız küçük değişiklikler, işlerinizi halletmenin daha kolay ve daha hızlı yollarını ortaya çıkarabilir.

kovaburcu

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yeni başlangıçlar, umutla ışıldayan gözler ve bir sürü yetenek. Bugün burcunuzun tüm özelliklerini ortaya koyuyorsunuz. Önünüze çıkan sürprizlerden ve ani gelişmelerden en iyi şekilde yararlanmak için, bu rüya gibi halinize takılıp enerjinizin tükenmediğinden emin olun, bunun yerine fikirlerinizi kâğıda veya eyleme geçirin ve test edin. Aklınızı ve kalbinizi dengeleyin ve buna göre hareket edin. Bunu yaparken imkânsıza inanmaktan vazgeçmenize gerek yok. Yalnızca kendinizi madden ve manen çok kolay kırılabilir bir noktaya getirmemeniz gerekiyor. 

balik-burcu-ozellikleri-ve-faydali-dogal-taslari-.jpeg

64229a614e3fe02c344baa6e