İstanbul Valiliği Haberleri

İstanbul Valiliği haberleri ve güncel İstanbul Valiliği gelişmeleri, İstanbul Valiliği ile ilgili tüm video, İstanbul Valiliği fotoğrafları ve İstanbul Valiliği haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İstanbul Valiliği'nin başlattığı proje kapsamında, okullara 605 bin kitap alınırken, kitap listesinde Atatürk düşmanı isimlerin ağırlıklı olması dikkat çekti.

Gündem

İstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, okullardaki depreme karşı yeniden yapım ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporunu açıkladı.

Gündem

İstanbul Valisi Davut Gül, Çağlayan Adliyesi'ndeki silahlı saldırıda yaralanan 1'i polis 3 kişiyi, kaldırıldıkları hastanede ziyaret etti.

Gündem

Santa Maria Kilisesi'ne yapılan saldırıyla ilgili konuşan İstanbul Valisi Davut Gül, "Hepimizin başı sağ olsun. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz."...

Gündem

İstanbul Valiliği, Yalova Çınarcık açıklarında meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki deprem sonrası hasar ihbarının olmadığını açıkladı.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için yarına dikkat çekerek sarı kodlu uyarı yayınlarken, İstanbul Valiliği de vatandaşları dikkatli olmaları için uyardı.

Gündem

Etkili olan şiddetli yağışların ardından yazılı açıklama yapan İstanbul Valiliği, 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 4 kişinin yaralandığını, toplam 4...

Gündem

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, 25 Kasım Cumartesi günü başlayan fırtınanın etkisini sürdürdüğü belirtildi.

Gündem

İstanbul Valisi Davut Gül, kentte kalacak yeri olmayan kişileri otel ve tesislerde misafir ettiklerini belirterek sokakta kalan kişilerin 112'ye bildirilmesini...

Gündem

İstanbul Valiliği, 1 Aralık'ta ticari araçlar için başlayacak kış lastiği zorunluluğunun 25 Kasım'a çekildiğini bildirdi.

Yaşam

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada yarından itibaren pazar öğle saatlerine kadar çok kuvvetli sağanak yağışın etkili olacağı açıklandı.

Gündem

Bugün akşam saatlerinden itibaren başlaması beklenen sağanak yağışlar nedeniyle İstanbul Valiliği, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.