Aksaray Haberleri

Aksaray haberleri ve güncel Aksaray gelişmeleri, Aksaray ile ilgili tüm video, Aksaray fotoğrafları ve Aksaray haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Aksaray Şeyh Hamit Mahallesi'nde yolda yürüyen 2 arkadaş, 6 Afgan kaçak göçmenin bıçak ve kemerli saldırısında yaralandı.

Yerel

Aksaray'da şiddetli rüzgar nedeniyle Şifahane Mahallesi’ndeki İmam Hüseyin Camii’nin minaresinin külahı yerinden söküldü.

Yerel

Aksaray'da Dudu Altan adındaki genç kadın, kucağında oğlu Alperen ile eşya almak için balkona çıktığı sırada elinde bıçak bulunan kişinin...

Yerel

Aksaray'da Çilem Kavurmacı adındaki sürücü, otomobilini çalıştırmak için kontağı çevirince otomobil alev aldı. Sürücü kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Yerel

Aksaray'ın Eskil ilçesinde Okan İriş isimli şahıs, tarla anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı amcası Dursun İriş'i sokak ortasında bıçaklayarak yaraladı.

Yerel

Aksaray'da seyir halindeki otomobilden havaya ateş açan 3 şüpheli gözaltına alındı.

Yerel

Aksaray’da tüfekle husumetlisi Kaan Karacaoğlu’nu tüfekle öldüren, Onur Kandemir'i de yaralayan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yerel

Aksaray'da takla atarak kaza yapan ailenin köpeği, araçta sıkışan anne ve oğlunun çıkarılması sırasında yanından ayrılmadı.

Yerel

Aksaray-Konya karayolu Esmekaya beldesi yakınlarında bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada, aynı aileden 6 kişi yaralandı.

Spor

Aksaray’da'ki Kuzeyboru Kulübünde forma giyen milli voleybolcu Büşra Kılıçlı ve kızı trafik kazası geçirdi. Kazada 2 kişi yaralandı.