BODRUM Haberleri

BODRUM haberleri ve güncel BODRUM gelişmeleri, BODRUM ile ilgili tüm video, BODRUM fotoğrafları ve BODRUM haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Bodrum Belediyesi'nce yılbaşında yapılması planlanan konser ve etkinlikler Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerler dolayısıyla iptal...

Yerel

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, devre tatili satın aldıkları şirket tarafından dolandırıldıklarını iddia eden kişiler, bir araya geldi. 550 kişi olduklarını belirterek...

Yerel

Bodrum'da motor arızası nedeniyle sürüklenen yelkenli tekne ile lastik bottaki 136 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından kurtarıldı.

Sağlık

Bodrum'da yaşayan ve kansere yakalandığı öğrenilen sanatçı İlhan Şeşen İstanbul'da tedavi altına alındı.

Yerel

Bodrum'da Rus paralı asker Andrej Kuslevic tarafından katledilen Rus anne ve kızının cenazeleri, maddi sıkıntılar nedeniyle 7 gündür teslim alınamadı.

Yerel

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir binanın bodrumundaki su birikintisine bebek atıldığı ihbarı, emniyet güçlerini harekete geçirdi.

Yerel

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan sağanak yağış nedeniyle ilçenin cadde ve sokakları göle döndü.

Gündem

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki dağlık alanda bir kız çocuğu ve bir kadına ait cenazeler, sarılı oldukları bir çarşaf içinde bulundu.

Zlider

Muğla, Bodrum'da görülen ve yoldan geçenlere zorluk çıkartan kimyasal köpüğü kimin neden döktüğü araştırılıyor.

Genel

Bodrum'da annesiyle tartışmasının ardından bıçakla öldüren Doğukan D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yerel

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan bir restoranda yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, mekan tamamen kullanılamaz hale geldi.

Çevre

Bodrum'da etkili olan sağanak sonrası debisi yükselen derelerden denize akan suyla birlikte gelen çöpler, sahillerde yüksek oranda kirlilik oluşturdu.