Edirne Haberleri

Edirne haberleri ve güncel Edirne gelişmeleri, Edirne ile ilgili tüm video, Edirne fotoğrafları ve Edirne haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Edirne'de 5 katlı bir binada yangın çıktı. Yangın sırasında binada mahsur kalan 1'i hamile 2 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yerel

Edirne'nin Keşan ilçesinde üzerine tuğla duvar devrilen genç kadın ağır yaralandı. Genç kadının hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Gündem

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince son 1 haftada düzenlenen hava destekli operasyonlarda, 160 kaçak göçmen ile 6 organizatör şüphelisi yakalandı.

Yerel

Edirne'de aldığı 14 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onaylanan Mert Derebeyi, Edirne'de eğlenmek için gittiği gece kulübünde yakalandı.

Yerel

Edirne'de Enez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bir kamyonette yapılan aramada, yurda kaçak sokulan 124 cins kuş ele geçirildi.

Yerel

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları, Edirne ve Tekirdağ'da protesto edildi. Tekirdağ'da, Filistinli çocukların ölümüne, canlandırma ile dikkat çekildi, Edirne'de ise doktorlar...

Yerel

Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası (Eğitim-İş) Edirne şubesi, 6 yıldan bu yana devam eden kalıcı yaz saati uygulamasını, ellerinde...

Gündem

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın, 3 farklı suça azmettirme suçundan yargılandığı davada, 47 yıla kadar hapsi isteniyor.

Yerel

Edirne'de polisin bir depo ve araçta yaptığı aramada piyasa değeri 1 milyon lira olan 7,4 ton sahte temizlik malzemesi ele...

Çevre

Edirne'de 'Göl Mahalle' olarak bilinen ve su baskını tehdidi altında bulunan bölgede 21 gecekondu yıkıldı, aileler konteynerlere yerleştirdi.

Yerel

Son 1 hafta içinde Edirne üzerinden Yunanistan'a kaçmaya çalışan 6 terör örgütü şüphelisi, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Gündem

Şehirde 26 Kasım'dan bu yana içme suyunda yaşanan renk değişimiyle ilgili, suyun alındığı Kayalıköy Barajı'na kimliği belirsiz kişi ya da...