Esenyurt Haberleri

Esenyurt haberleri ve güncel Esenyurt gelişmeleri, Esenyurt ile ilgili tüm video, Esenyurt fotoğrafları ve Esenyurt haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Esenyurt'ta seyir halindeyken alev alan otomobili söndürmeye çalışan itfaiye erler, meydana gelen patlamayla alevlerin arasında kaldı.

Gündem

Sosyal medyada terör propagandası yapan 2 şüpheli, İstanbul'da DEM Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı binasına düzenlenen operasyonla yakalandı.

Gündem

CHP Güngören ve Esenyurt ilçeleri için yeni aday atadı. Yapılan açıklamada "Başkan adaylarımız, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekilmiştir" denildi.

Gündem

Esenyurt'taki kanlı tekel bayi baskını davasında, tutuklu sanıklar Tarık Özer, Murat Özer, Azat Özer ve Servet Özer'in tutukluluk halinin devamına...

Gündem

İstanbul Esenyurt'taki bir tekel bayi saldırısını gerçekleştiren ve 2 genci öldüren 4 şüphelinin yargılanmasına yarın başlanacak.

Gündem

Ali Gökmen'in adaylığının geri çekilmesinden sonra, CHP'nin Esenyurt Belediye Başkan Adayı, Avukat İsmail Topkaya oldu.

Yerel

Esenyurt'ta çalıştığı börekçiden parasını alamadığı öne sürülen eski çalışan, girdiği dükkanda iş yeri sahibini 6 yerinden bıçakladı.

Yerel

Esenyurt'ta şüpheli kişi, girdiği kuyumcuda bir kişiyi silahla vurdu. Şüpheli olay yerinden kaçarken yaralı hastaneye kaldırıldı.

Yerel

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde kimliği belirsiz silahlı bir kişi, girdiği kuyumcu dükkanında bulunan kişiyi vurarak ağır yaraladı.

Gündem

CHP'nin Esenyurt adayı değişiyor. Parti Meclisi’nde Ali Gökmen’in adaylığının yeniden değerlendirmeye alınacağı ve değiştirileceği öğrenildi.

Yerel

Şanlıurfa'daki bir tekstil firmasında çalışan işçiler sendika değişikliği sonucu işten çıkarıldıkları iddiasıyla firmanın Esenyurt'taki mağazası önünde eylem yapmak istedi. Eylem...

Gündem

Gazeteci Fatih Portakal, canlı yayında gündemi sarsacak bir iddia ortaya attı.