Gazze Haberleri

Gazze haberleri ve güncel Gazze gelişmeleri, Gazze ile ilgili tüm video, Gazze fotoğrafları ve Gazze haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'nde gerçekleştirdiği saldırılar sonucu 29 bin 410 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Dünya

Uluslararası Adalet Divanı, Güney Afrika tarafından yapılan ve İsrail'in Gazzze’de soykırım gerçekleştirmesiyle ilgili başvuruyu kabul etti.

Gündem

Türk Kızılay'ı tarafından geçtiğimiz haftalarda abluka altındaki Gazze'ye gönderilen gemiler, Gazze'de ihtiyaç sahiplerine ulaştı.

Gündem

AK Parti iktidarına yakın vakıf ve dernekler tarafından düzenlenen mitinge yönelik gazeteci Fatih Altaylı’dan sert eleştiriler geldi. Altaylı “Sizin İsrail’i...

Gündem

Siirt'te HÜDA-PAR'a yakınlığı ile bilinen Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Gazze için düzenlenen bir yürüyüşte, çocuklara kamuflaj giydirilip oyuncak silahlar verildi.

Dünya

Papa Francis, Gazze'de sivillere yönelik alçak saldırılarını sürdüren İsrail Devletini, terörizm yapmakla suçladı.

Dünya

İsrail polisinin, Kudüs'te görevini yapan bir gazeteciye silahın namlusuyla vurduktan sonra, yerde defalarca tekmelediği görüldü.

Gündem

Türkiye'den İsrail'e giden ticaret gemilerinin yoğun bir tepkiyle karşılaşması sonrası, İsrail'den Gazze sömürüsü yapanları rahatlatacak bir hamle geldi.

Gündem

Gazze'deki ateşkes beklentilerini değerlendiren Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Şu an ateşkesle arada sadece ABD var" ifadesini kullandı.

Dünya

ABD merkezli Wall Street Journal Gazetesi, İsrail'in Gazze'deki "Hamas tünelleri"ne deniz suyu pompalama planına başladığını duyurdu.

Dünya

Hamas ile 7 Ekim'den beri devam eden çatışmalar sırasında İsrail'in Gazze'deki tünellere deniz suyu pompalamaya başladığı rapor edildi.

Dünya

Dünya Sağlık Örgütü, Gazze'de kuzeyden güneye hasta taşınırken İsrail'in kontrol noktalarında saatlerce bekletilen konvoydaki bir hastanın öldüğünü açıkladı.