Rize Haberleri

Rize haberleri ve güncel Rize gelişmeleri, Rize ile ilgili tüm video, Rize fotoğrafları ve Rize haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Seçimlerde büyük hezimete uğrayan AK Parti'de, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memleketi olan Rize'de, yüzde 18'lik oy kaybı yaşandı.

Yerel

Rize'nin Pazar ilçesinde fırtına nedeniyle sahilde oluşan dev dalgalar, yetkilileri alarma geçirdi. Vatandaşlara, sahil şeridinden uzak durulması uyarısı yapıldı.

Yerel

Rize'de husumetli 2 grup arasından çıkan, 1'i kadın 3 kişinin yaralandığı silahlı ve bıçaklı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 7 şüpheliden...

Yerel

Rize'de iki grup arasında çıkan silah ve bıçaklı kavgada 1'i kadın 3 kişi yaralandı.

Gündem

Rize Şehir Hastanesi’ne 500 milyon TL harcanarak yapılan dolgu sahil, şiddetli dalgalardan yıkılınca, dolgu için 500 milyonluk yeni bütçe ayrıldı.

Gündem

MHP’nin Rize Salarha Belde Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Yılmaz Akarsu, ismi ilçe seçim kuruluna verilmediği için seçimlere giremiyor.

Gündem

Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingi öncesi polisle tartışarak, "Hayret bir şey ya siz ajan mısınız? FETÖ müsünüz?"...

Yaşam

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Rize ve doğu karadeniz için kuvvetli yağmur ve kar yağışı konusunda uyarıda bulundu.

Gündem

Peş peşe istifalarla sarsılan İYİ Parti'de bir istifa haberi de Rize'den geldi. Rize eski İl Başkanı Ayşegül Özyanık, 100 üye...

Yerel

Rize'de restore edilip dün Cuma namazında ibadete açılan tarihi Akmescit Camii'ne yıldırım düştü. Çıkan yangında caminin çatısı ve halıları yandı.

Ekonomi

Asgari ücretin zamlanmasının hemen ardından her kalemdeki ürüne zam gelirken, Erdoğan'ın memleketi Rize'de ekmeğe büyük zam yapıldı.

Yerel

3 milyon liralık nakliye dolandırıcılığı yaptıkları tespit edilen 8 şüpheli, Rize merkezli 4 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.