Trabzonspor Haberleri

Trabzonspor haberleri ve güncel Trabzonspor gelişmeleri, Trabzonspor ile ilgili tüm video, Trabzonspor fotoğrafları ve Trabzonspor haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür ile Umut Bozok'un kadro dışı kaldığı açıklandı.

Spor

Süper Lig'in 21. haftasının sonucu en merak edilen karşılaşması olan Trabzonspor-Galatasaray mücadelesini yönetecek hakem Abdülkadir Bitigen oldu.

Spor

Trendyol Süper Lig 16. hafta erteleme maçında evinde Yılport Samsunspor'u ağırlayan Trabzonspor, karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Spor

Süper Lig'in 19. haftasında Ankaragücü'ne konuk olan Trabzonspor, Edin Visca'nın golüyle 1-0 kazandı.

Spor

İstanbulspor ile Trabzonspor arasında oynanan lig maçında İstanbulspor hakem kararını protesto etmek için sahadan çekilmişti.

Spor

Süper Lig'in 17. haftasında oynadıkları Trabzonspor maçında takımı sahadan çeken İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu açıklamalarda bulundu.

Spor

İstanbulspor'da Başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu, karşılaşmanın 74. dakikasında takımı sahadan çekti ve oyunculara soyunma odasına gönderdi.

Spor

Fenerbahçe derbisinin hakemlerinden Mete Kalkavan'a bu hafta da görev verilmesinin ardından tepki gösteren Trabzonspor, TFF'ye karşı açıklama yayımladı.

Spor

Süper Lig'de oynanan Kayserispor karşılaşmasında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Nicolas Pepe'nin sağlık durumuna ilişkin açıklamala yapıldı.

Spor

Trabzonspor Kulübü'nde yapılan olağan mali genel kurulda, bordo-mavililerin toplam borcu açıklandı.

Spor

Süper Lig'in 13. haftasının kapanış karşılaşmasında Sivasspor'a konuk olan Trabzonspor mücadeleden 3-3 beraberlikle ayrıldı.

Spor

Trabzonspor'un teknik direktörü olarak sezona başlayan Nenad Bjelica, Almanya Bundesliga ekiplerinden Union Berlin'in yeni hocası oldu.