Adalet Bakanlığı Haberleri

Adalet Bakanlığı haberleri ve güncel Adalet Bakanlığı gelişmeleri, Adalet Bakanlığı ile ilgili tüm video, Adalet Bakanlığı fotoğrafları ve Adalet Bakanlığı haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Ankara Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde kurulan Adalet Halk Kütüphanesi'nin açılış töreninde konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "fiziki şartları yetersiz olan...

Gündem

Adalet Bakanı Tunç, 2018-2023 tarihleri arasında ceza infaz kurumlarında 2 bin 258 tutuklu ve hükümlünün eceliyle öldüğünü açıkladı.

Gündem

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Yeni bir Anayasaya ihtiyaç duyduğumuz açıktır. " ifadelerini kullandı.

Gündem

Dönemin başbakanı Binali Yıldırım’a 'hakaret' ettiği iddiasıyla yargılanan türkücü Ferhat Tunç hakkında, kırmızı bülten çıkarılması talep edildi.

Gündem

Hrant Dink'in katili Ogün Samast hakkındaki iddianameyle ilgili açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Bu konular yargısal süreçler ilgili" dedi.

Gündem

Adalet Bakanlığı, Hrant Dink'in katili Ogün Samast'ın şartlı tahliyesine ilişkin açıklama yaptı. Bakanlık, Samast'ın denetimli serbestlik hakkının 19 Şubat 2022...

Gündem

Anayasa Mahkemesi’ne bireysel başvuruyla ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını söyledi.

Gündem

Anayasa Mahkemesi ile Yargıtay arasındaki tartışmaya ilişkin açıklamada bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'hukuk darbesi' iddialarına da yanıt verdi.

Gündem

Yargıtay’ın AYM üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunmasına ilişkin konuşan Bakan Tunç, "Yüksek mahkemeler arasında astlık üstlük ilişkisi yok" dedi.

Gündem

Adalet Bakanlığı 2023 dönemi için tespit edilen ihtiyaç durumuna göre yazılı yarışma sınavı ve mülakat ile 9-5 dereceli kadrolara 800...