Aday Haberleri

aday haberleri ve güncel aday gelişmeleri, aday ile ilgili tüm video, aday fotoğrafları ve aday haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Gazeteci Deniz Zeyrek, 31 Mart seçimlerinde CHP'nin Çankaya adayını hala açıklamadığını belirterek, açıklanmasını beklediği 3 ismi duyurdu.

Gündem

Üç büyükşehirde AK Parti'ye 'rest çeken' Yeniden Refah Partisi, İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Adaylarını ilan etti.

Gündem

Cumhur İttifakı ortağı HÜDA PAR'ın, yerel seçim adaylarını açıklamaya başlamasıyla, adayların Hizbullah terör örgütü ile olan bağlantıları ortaya çıktı.

Gündem

İstanbul’un bazı ilçeleri ile Ankara Çankaya adayının açıklanması CHP Parti Meclisi toplantısının yapılacağı pazartesi gününe ertelendi.

Gündem

Seçim kendi adaylarıyla girecek olan İYİ Parti’de, İstanbul'un 6 ilçesinin belediye başkan adayları, düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı.

Gündem

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın adaylığının yeniden masaya yatırılacağını duyurdu.

Gündem

Ankara'da parti genel merkezinde açıklamalarda bulunan DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, büyükşehir adaylarını 9 Şubat'a kadar açıklayacaklarını söyledi.

Gündem

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi, 31 Mart seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday çıkarma kararı aldı.

Gündem

AK Partili Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Nihat Çiftçi ile Akyurt'un AK Partili belediye başkanı Gültekin Ayantaş, Yeniden Refah Partisi'nden...

Gündem

İYİ Parti'den istifa eden Mehmet Tosun'un, Erdoğan'ın davetiyle Muğla'nın Bodrum ilçesinde Cumhur İttifakı'nın adayı olacağı kesinleşti.

Gündem

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), yerel seçimlere kısa bir süre kala 55 belediye başkan adayını daha açıkladı.

Gündem

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, yerel seçimler öncesi CHP'de yaşanan aday krizi ile ilgili açıklama yaptı. Özkan, "İzmir milletvekili olarak...