Aile Haberleri

aile haberleri ve güncel aile gelişmeleri, aile ile ilgili tüm video, aile fotoğrafları ve aile haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Ankara'nın Polatlı ilçesinde otomobilin bariyerlere saplandığı kazada, Elif ve Şahin Çelik çifti hayatını kaybederken, kızları ise yaralandı.

Dünya

Rusya'da tutulduğu cezaevinde hayatını kaybeden muhalif Aleksey Navalni'nin cesedi, cenazeyi almaya gelen ailesine teslim edilmedi.

Yerel

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde engelli çocuğunun bebek arabasıyla halk otobüsüne binmek isteyen aile, otobüs şoförü tarafından araca alınmadı.

Yerel

Ankara'nın Polatlı ilçesinde üst geçit bulunan yerde yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarpan aileden 3 kişi hayatını kaybetti.

Yerel

Diyarbakır'da 2013'te terör örgütü PKK'nın kandırıp, kaçırdığı Z.C, uzun ikna çabaları sonucunda teslim olarak ailesine kavuştu.

Yerel

Batman’ın Seyitler Mahallesi'nde yaşayan akraba ailelerin bıçaklı kavgasında 1 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı.

Gündem

Hatay'da balon balığı yedikten sonra hastanelik olan 7 kişilik ailenin babası Müfit Arslan entübe edildi. Ailedeki diğer 6 kişinin tedavisi...

Dünya

İsrail ve Hamas arasındaki rehine takası sonrası Filistinli rehineler, aileleriyle buluşurken görüntülendi. O anlarda ise duygu dolu anlar yaşandı.