Almanya Haberleri

Almanya haberleri ve güncel Almanya gelişmeleri, Almanya ile ilgili tüm video, Almanya fotoğrafları ve Almanya haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Resmi temaslarda bulunmak için Türkiye'ye gelen Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, Ankara Büyükelçisi Jürgen Schulz ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.

Gündem

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'in Sirkeci Garı'ndaki sergiyi ziyareti sırasında bir radikal bir grup, Almanya'nın Filistin politikasını protesto etti.

Gündem

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier 3 günlük resmi ziyaret için Türkiye'ye geldi. Steinmeier ilk olarak İBB Başkanı İmamoğlu ile görüştü.

Gündem

Bölücü terör örgütü PKK'nın sözde Almanya Köln/Troisdorf sorumlusu Zeynel kod adlı Mürsel Durmaz, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yakalandı.

Dünya

Avrupa'nın sanayi ülkesi Almanya'da, toplu taşıma sektöründe yaşanan personel eksikliği nedeniyle şirketler, öğrencilere yöneliyor.

Gündem

Batman'ın 10 haneli Yolveren Köyü'nde, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde köy muhtarını, Almanya’da yaşayan seçmenler belirleyecek.

Dünya

Avrupa'nın sanayi devi Almanya'da yapılan Schufa anketi, Alman halkının geleceklerine endişeyle baktığını ortaya koydu.

Dünya

Almanya'da makinistler, havalimanı güvenlik personeli ve Lufthansa yer hizmetleri çalışanlarının greve gitmesiyle, milyonlarca yolcunun seyahatleri etkilendi.

Dünya

Covid aşılarının sağlığa zararlı olduğu tartışılırken, Almanya'da yaşayan 62 yaşındaki bir adamın, 217 kez Covid aşısı olduğu ortaya çıktı.

Dünya

Almanya Savunma Bakanı Boris Pistorius, zorunlu askerlik hizmetinin geri getirilmesi için gerekli çalışmaları yapmaya başladı.

Dünya

Almanya'nın Bedburg-Hau beldesinde bulunan bir huzurevinde çıkan yangında, ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 23 kişi yaralandı.

Spor

Almanya’nın 1990 yılında Dünya Kupası’nı kazandığı galibiyet golünü atan Andreas Brehme, 63 yaşında hayata gözlerini yumdu.