Anket Haberleri

anket haberleri ve güncel anket gelişmeleri, anket ile ilgili tüm video, anket fotoğrafları ve anket haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İktidara yakınlığıyla bilinen Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, şu anda seçim olsa CHP'nin hiç almadığı kadar oy alabileceğini söyledi.

Gündem

Asal Araştırma'nın son yaptığı ankete göre, yerel seçimlerde Türkiye genelinde uzun yıllar sonra ilk defa birinci parti çıkan CHP, istikrarını...

Gündem

Yöneylem Araştırma'nın, vatandaşlara en beğendikleri siyasetçileri sorduğu ankette listenin ilk üç sırası, CHP'li siyasetçilerden oluştu.

Gündem

Yöneylem Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin yaptığı ankete göre sokak köpeklerinin öldürülmesine destek verenler, toplumun sadece yüzde 7'lik bir kesimi.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in konuşmalarının halkta nasıl karşılık bulduğunun, haftalık olarak parti tarafından "odak anket"lerle düzenli takip edildiği öğrenildi....

Gündem

Yöneylem Araştırma'nın paylaştığı son seçim anketinde CHP yine birinci parti olurken, AK Parti düşüşe devam ederek ikinci sırada yer aldı.

Ekonomi

ORC Araştırma, 10-14 Haziran tarihleri arasında 5 bin 620 kişi ile "asgari ücret" anketi yaptı. Asgari ücreti yeterli bulmayanların oranı,...

Gündem

ORC Araştırma Şirketi'nin, Türkiye Genelinde yaptığı 'milletvekili seçimi' ile 'erken seçim' araştırmasının sonuçlarına göre, AK Parti yine ikinci sırada kaldı.

Gündem

CHP lideri Özgür Özel'in erken seçim çıkışı ve "Millet ister, önünde kimse duramaz" sonrası yapılan araştırmadan, ters köşe yapan bir...

Gündem

Gazeteci Murat Yetkin'in kendi internet sitesinde paylaştığı anket sonuçlarına göre, Türkiye'de en beğenilen siyasetçilerin sıralaması belli oldu.

Gündem

''Sokak hayvanlarıyla ilgili ne yapılmalı?'' sorusunun yöneltildiği MetroPOLL anketine, vatandaşların yüzde 78,6'sı 'Barınaklara alınmalı'' yanıtını verdi.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, dolar, faiz, enflasyon ve büyüme beklentilerini içeren mayıs ayı anket sonuçlarını açıkladı.