Ataşehir Haberleri

Ataşehir haberleri ve güncel Ataşehir gelişmeleri, Ataşehir ile ilgili tüm video, Ataşehir fotoğrafları ve Ataşehir haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İstanbul Ataşehir Kaymakamlığı'nın bir ilkokula, öğrencilerin etüt derslerinde cami imamlarının Kuran kursu vermesiyle ilgili yazı gönderdiği ortaya çıktı.

Gündem

ORC Araştırma, İstanbul'un kritik 5 ilçesinde yaptığı anket sonuçlarını paylaştı. İşte Kadıköy, Ataşehir, Sarıyer, Esenyurt ve Eyüpsultan'da oy oranları...

Yerel

İstanbul'un Ataşehir ilçesinde yakıt tankerinde kaynak yapılırken meydana gelen patlamada, 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Yerel

Ataşehir'de, 5 katlı binadaki dairede yangın çıktı. Dairede yaşayanlar kendi imkanlarıyla dışarı çıkmayı başarırken, alevler itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Gündem

İstanbul Ataşehir’de bir beton mikseri, hamile bir kadını altına alarak metrelerce sürükledi. Kazada anne ve karnındaki bebeği hayatını kaybetti.

Yerel

Ataşehir'de, bir motosikletli binanın birinci katındaki dairenin balkonuna asılı halde bulunan halıları çaldı. Hırsızlık anları, güvenlik kameralarına yansıdı.

Yerel

Ataşehir'de tıraş olmak için kuaföre gelen 17 yaşındaki B.S., motosikletli kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda yaralanan B.S., ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yerel

İstanbul Ataşehir Ferhatpaşa'da bulunan bir iş yerinde çıkan yangın, 2 iş yerine daha sıçradı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk...

Yerel

Ataşehir'deki bir inşaat şantiyesinde işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıktı. Yangında 1 itfaiye eri yaralandı.

Yerel

İstanbul Ataşehir'de şoförün kontrolünden çıkan İETT otobüsü, önce park halindeki 5 araca çarptı, daha sonra da aydınlatma direğine çarparak durabildi.

Gündem

İstanbul Ataşehir'de, aralarında husumet olan iki grup arasında tartışma sonrası çıkan silahlı kavgada, baba ve kızı vuruldu.

Yerel

İstanbul'un Ataşehir ilçesi TEM bağlantı yolunda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bariyerlere saplandı.