Atatürk Haberleri

Atatürk haberleri ve güncel Atatürk gelişmeleri, Atatürk ile ilgili tüm video, Atatürk fotoğrafları ve Atatürk haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza, Suudi Arabistan'da iptal edilen Süper Kupa maçının ardından Instagram hesabından müthiş bir paylaşım yaptı.

Spor

Riyad'daki Süper Kupa maçı öncesi Atatürk tişörtüyle çıkma talebi reddedilen Galatasaray ve Fenerbahçe maça çıkmama kararı aldı.

Spor

Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa maçı öncesi Galatasaray Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkılmasına izin verilmezse sahaya çıkmayacağını duyurdu.

Spor

Beşiktaş Kulübü'nün yeni Başkanı Hasan Arat, Yönetim Kurulu üyeleri ve taraftarlar, Anıtkabir'de Ulu Önder Atatürk'ü ziyaret etti.

Gündem

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Tuzla Piyade Okulu'nda yaşanan olaylar üzerine yaptığı açıklamada, olayın tarafı olan öğrencilerin ve sorumlu yöneticilerin...

Gündem

Barışın sesi adlı bir YouTube kanalının 10 Kasım için özel olarak yaptığı sokak röportajında İranlı genç bir kızın Atatürk hakkında...

Gündem

Aydın'da düzenlenen bir panelde konuşan ilahiyatçı Hasan Aydın, Ulu Önder Atatürk'e 'dinsiz' diyen gericilerin suratlarına tokat gibi gerçekleri vurdu.

Kültür Sanat

Atatürk'ün hayatını konu alan 1881 - 1919 adlı film, gösterime girişinin ardından ikinci hafta sonunda büyük bir ilgiyle karşılandı. Film,...

Gündem

Gayrettepe'de Cuma namazı sırasında, Atatürk'e dua edilmesine tepki göstererek camiden çıkan ve Atatürk'e hakaret eden Ahmet Bostancı tutuklandı.

Gündem

Erzurum'da Atatürk'e sosyal medya hesabından hakaretler eden Üçler Döner'in sahibi Hacı Mustafa Atmaca, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Gündem

Celal Şengör, Roma'da düzenlenen Academia dei Lincei'nin üyelik kabul töreninde bilim insanlarını Atatürk için saygı duruşuna davet etti.

Gündem

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, spor dünyası duygusal mesajlarla andı.