Bahçeli Haberleri

Bahçeli haberleri ve güncel Bahçeli gelişmeleri, Bahçeli ile ilgili tüm video, Bahçeli fotoğrafları ve Bahçeli haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli’nin, TBMM Başkanlığı’ndan, “Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürülmesine ilişkin yargı kararının okutulmasını istediği” iddia edildi.

Gündem

'Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni'nde konuşan MHP lideri Bahçeli, Süper Kupa rezaletiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gündem

DEM Parti, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin söylemlerine yanıt verdi. Yanıtta, "Bu ülkenin başına gelmiş en büyük kötülük sizsiniz" ifadeleri...

Gündem

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, Özgür Özel'i tehdit eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Gündem

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis'teki grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bütçe Kanunu Teklifi görüşmelerinde DEM Partililer konuşurken TBMM Genel Kurulu'nu terk etti.

Gündem

MHP Lideri Devlet Bahçeli, motokurye Yunus Emre Göçer’in katili Somali Cumhurbaşkanının oğlunun ülkesine kaçması olayı üzerinden muhalefeti eleştirdi.

Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkgün gazetesine verdiği röportajda İsveç'in NATO üyeliğiyle ilgili şartlarını sıraladı.

Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsveç'in NATO'ya üyeliği konusunda partisinin tavrı için Filistin sorununda alınacak kararların belirleyici olacağını söyledi.

Gündem

Yerel seçimlere dair araştırma yapan ALF Araştırma, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın karşısına aday olarak gösterilebilecek 3 isimle ilgili...

Gündem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail ile devam eden çatışmalara dair Filistin'e destek için "Gönüllü Kudüs Bozkurtları göreve hazır" çağrısında...

Gündem

Bahçeli'nin reddetmesinin ardından Erdoğan’ın seçilmek için gereken yüzde 50+1 oy alma şartını aşağı çekmek için ortaya koyduğu yeni formül ortaya...