Balık Fiyatları Haberleri

Balık Fiyatları haberleri ve güncel Balık Fiyatları gelişmeleri, Balık Fiyatları ile ilgili tüm video, Balık Fiyatları fotoğrafları ve Balık Fiyatları haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Türkiye'de 15 Nisan'da gırgır ve troller için av yasağı başlaması nedeniyle, tezgahlarda balık çeşidi azalınca da fiyatlar arttı.

Ekonomi

Trabzon'da son günlerde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, hamsinin fiyatında yükseliş görüldü.

Ekonomi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Su Ürünleri Hali’nde yaşanan hamsi bolluğu, fiyatlara da yansıyarak vatandaşın yüzünü güldürdü.

Ekonomi

Yaklaşık 1 aydan beri tezgâhlarda hamsi fiyatları hemen hemen aynı seviyelerde seyrederken, Trabzon Balık Hali’nde kilosu 25-35 TL arasında değişiyor.

Ekonomi

Samsun’da bu sezon kilosu ilk defa 25 TL’ye gerileyen hamsi, balık seven vatandaşlar tarafından kapış kapış alındı.

Ekonomi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Su Ürünleri Hali’nde Karadeniz hamsisinin kilosunun 50 liraya düşmesi, vatandaşların yüzünü güldürdü.

Ekonomi

Şiddetli sağanaklar ve soğuyan havaların da etkisiyle Zonguldak’ta balık fiyatlarının düşüşe geçmesi, vatandaşların tezgahlara akın etmesine neden oldu.

Ekonomi

Özellikle Karadeniz bölgesini etkisi altına alan fırtına başta hamsi olmak üzere, bütün balık fiyatlarını olumsuz yönde etkiledi. Hamsinin fiyatı tekrar...

Ekonomi

Karadeniz'in soğumaya başlaması ile birlikte hamsinin bollaşması, tezgahlardaki fiyatlara da olumlu yansıyor.

Ekonomi

İstanbul'da av sezonunun başlamasıyla 150-200 liraya kadar yükselen hamsinin fiyatı, yaşanan bolluk nedeniyle 100 liraya geriledi.

Ekonomi

Av mevsiminin başlamasıyla birlikte Trabzon açıklarında bol miktarda balık avlanması balıkçının yüzünü güldürürken, 3 kilo hamsinin 100 liraya satıldığı öğrenildi.