Beşiktaş Haberleri

beşiktaş haberleri ve güncel beşiktaş gelişmeleri, beşiktaş ile ilgili tüm video, beşiktaş fotoğrafları ve beşiktaş haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi, Volkan Bayarslan olarak açıklandı.

Spor

Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Ankaragücü'ne konuk olacak olan Beşiktaş'ta açıklanan kamp kadrosunda 5 isim yer almadı.

Spor

Beşiktaş, sezon başında FC Sheriff'e kiralık yolladığı fakat devre arasında takıma geri dönen Berkay Vardar ile yollarını ayırdı.

Spor

Süper Lig'in 34. haftasında karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tarihi açıklandı.

Spor

Beşiktaş'ın yollarını ayırdığı Portekizli Teknik Direktör Fernando Santos, kötü performansıyla siyah-beyazlı ekipte tarihe geçti.

Spor

Siyah beyazlı takımın 1-1 biten Samsunspor mücadelesinin ardından Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos ile yollarının ayrıldığı duyuruldu.

Spor

Süper Lig'in 32. haftasında Samsunspor'u ağırlayan Beşiktaş mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Yerel

Beşiktaş'ta, yol üzerinden hatalı 'U' dönüşü yapan araca motosikleti ile çarpan Semanur Hacıoğlu yaşam savaşını kaybetti.

Spor

Beşiktaş Kulübü eski yöneticileri, basın mensupları ile buluşarak görevdeyken maddi manevi tüm imkanları kullandıklarını ifade ettiler ve önemli açıklamalarda bulundular.

Spor

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın Başkanı Hasan Arat ile bir araya geldi. Görüşmede Türk futbolu ele alındı.

Gündem

İstanbul Beşiktaş'taki yangına ilişkin hazırlanan ön raporda yangın çıkış kapılarının kapalı olduğu ve söndürme sisteminin çalışmadığı öğrenildi.

Gündem

İstanbul Beşiktaş'ta 29 işçinin hayatını kaybettiği gece kulübündeki yangına ilişkin gözaltı sayısı 11'e yükseldi.