Çanakkale Haberleri

Çanakkale haberleri ve güncel Çanakkale gelişmeleri, Çanakkale ile ilgili tüm video, Çanakkale fotoğrafları ve Çanakkale haberleri Polemik Haber sitemizde


Çevre

Çanakkale Boğazı yoğun sis nedeniyle çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.

Yerel

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde işçi servis otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 5 kişi yaralandı.

Gündem

Çanakkale'de etkili olan sis nedeniyle kapanan boğaz trafiği, sisin etkisini yitirmesiyle kuzey yönlü olarak saat 10.00 itibariyle tekrar açıldı. Boğaz...

Yerel

Çanakkale Bayramiç'te müstakil evde çıkan yangında 81 yaşındaki Sebahat Uzunoğlu yaşamını yitirdi.

Yerel

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde çekiciye arkadan çarpan otomobilde bulunan 2 kişi, kaza yerinde hayatını kaybetti.

Çevre

Çanakkale’de olumsuz hava koşulları nedeniyle motosiklet, motokurye, skuter, elektrikli skuterlerin trafiğe çıkışının yasaklandığı duyuruldu.

Genel

Çanakkale'de erkek arkadaşı ile gün batımı izlerken uçurumdan düşerek hayatını kaybeden Yeşim Demir'in soruşturması tamamlandı.

Yerel

Çanakkale'de dün öğle saatlerinden itibaren sağanak etkili oldu. Kepez Deresi'nin taşmasıyla birlikte cadde ve sokaklar göle döndü.

Yerel

Çanakkale'de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda; hakkında 40 yıl 2 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari şüpheli D.K.,...

Yerel

Çanakkale'de, etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Merkeze bağlı Kalabaklı köyünde dere taştı, otomobil suya kapıldı.

Yerel

Türkiye genelinde 37 ilde suç örgütlerine yönelik yapılan Kafes-18 Operasyonu'nun Çanakkale ayağında 4 şüpheli gözaltına alındı.

Çevre

Çanakkale'de, Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada arabalı vapur hatlarında yarınki bazı seferler olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.