Ceset Haberleri

ceset haberleri ve güncel ceset gelişmeleri, ceset ile ilgili tüm video, ceset fotoğrafları ve ceset haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Antalya'da falezlerden düşerek hayatını kaybeden 24 yaşındaki Berkhan Oğuz'un babası Ebubekir Oğuz, oğlunun cesedi başında uzun süre bekledi.

Dünya

Rusya'da tutulduğu cezaevinde hayatını kaybeden muhalif Aleksey Navalni'nin cesedi, cenazeyi almaya gelen ailesine teslim edilmedi.

Gündem

Marmara Denizi’nde, İmralı Adası yakınlarında batan 'Batuhan A' isimli geminin mürettebatından 2’sinin cansız bedenine ulaşıldı.

Yerel

Antalya'nın Aksu ilçesinde, havalimanında çalışan 33 yaşındaki Murat Aygün'ün cesedi, sulama kanalında bulundu.

Yerel

İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında batan ve 4 kişinin hayatını kaybettiği balıkçı teknesinde kaybolan Gökhan Çakır'ın cesedi bulundu.

Gündem

Son 6 gün içinde 8 cesedin kıyıya vurduğu Antalya'nın Serik ilçesi sahillerinde Emniyet görevlileri devriyeye başladı.

Gündem

Son günlerde sahilde bulunan cesetlerle gündem gelen Antalya Serik'te iki ceset daha kıyıya vurdu. Böylece şehirde son 6 günde 8...

Gündem

Antalya Valiliği, şehirde son 5 günde 6 cesedin sahillerde bulunmasıyla ilgili açıklamada bulunarak, birtakım şüphelerden bahsetti.

Gündem

Son günlerde ülkemizin farklı sahillerinde sürekli cesetler bulunuyor. Son olarak Hatay'da da sulama kanalında da bir hafta içinde üç cenaze...

Yerel

Antalya'nın Finike ilçesinde sahilde gömülü insan iskeleti bulundu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yerel

Antalya'da 30 Kasım tarihinden beri aranan 17 yaşındaki Damla Durgun'un cesedi, Kemer ilçesinde balıkçılar tarafından denizde bulundu.

Dünya

7 Ekim'den bu yana Gazze'de 15 binden fazla sivili katleden İsrail ordusunun, öldürülen Filistinlilerin cesetlerine el koyarak organlarını çaldığı iddia...