Cinayet Haberleri

cinayet haberleri ve güncel cinayet gelişmeleri, cinayet ile ilgili tüm video, cinayet fotoğrafları ve cinayet haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

Dünyaca ünlü otomobil üreticisi Rolls-Royce'un eski İngiliz baş tasarımcısı, lüks malikanesinin kapısının önünde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

Gündem

'Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun hazırladığı rapora göre, 2024 yılının mayıs ayında toplan 40 kadın öldürüldü,

Gündem

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti davasında azmettirici olarak yargılanan Doğukan Çep'in, oyuncu sevgilisinin de sorgulandığı öğrenildi.

Yerel

Ankara'daki evine izinli olarak gelen komiser yardımcısı, tartıştığı eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti.

Yerel

İstanbul Esenyurt'ta 6 arkadaş arasındaki uyuşturucu partisinde çıkan kavgada, 16 yaşındaki çocuk silahla vurularak hayatını kaybetti.

Yerel

Adana'da kızının eski sevgilisinin şantajına maruz kaldığını öğrenen baba, av tüfeğiyle dehşet saçtı. Kızının eski sevgilisini öldüren baba tutuklandı.

Yerel

İstanbul'un Silivri ilçesinde bir şahıs, tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü. Zanlı kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Yerel

Ankara'da bir şahıs, sokak ortasında tartıştığı kadını boğazını keserek öldürdü, 1 kişiyi de yaraladı.

Yerel

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde balık tutmak için evden ayrıldıktan sonra kendisinden 3 gündür haber alınamayan Soner Baykal, otomobilinde ölü bulundu.

Dünya

TikTok’ta yüzbinlerce takipçisi olan ünlü Iraklı fenomen Om Fahad, dün Bağdat’ta kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıda öldürüldü.

Yerel

Kahramanmaraş'ta yaşayan 4 yaşındaki Sultan Akgül, 14 yaşındaki kuzeni tarafından boğazı kesilerek vahşice öldürüldü.

Yerel

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Devrim Keleş, alacak kavgasında sopayla dövülerek öldürüldü.