Çocuk Haberleri

çocuk haberleri ve güncel çocuk gelişmeleri, çocuk ile ilgili tüm video, çocuk fotoğrafları ve çocuk haberleri Polemik Haber sitemizde


Yerel

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir evde çıkan yangında mahsur kalan anne ve 5 çocuğu, komşularının yardımıyla kurtarıldı.

Yerel

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde yediği şeker boğazına takılan kız çocuğu, heimlich manevrası uygulanarak kurtarıldı.

Spor

Mevlüt Erdinç, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, 'eşinin 'çocuklar senden değil' diyerek 5 aydır çocuklarını kendisine göstermediğini açıkladı.

Yerel

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 12 yaşındaki Hürkan Samet Durmaz, tartıştığı arkadaşı tarafından bir inşaatta bıçaklanarak öldürüldü.

Yerel

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde aracına bindiği taksi şoförü Halil İbrahim Acar'ı, çıkan tartışmada boynundan bıçaklayan çocuk, serbest bırakıldı.

Yerel

Bursa'da taksi şoförü Halil İbrahim Acar, aracına binen 3 müşterisinden biri olan 15 yaşındaki çocuk tarafından boynundan bıçaklandı.

Yerel

Erzurum'un Yakutiye ilçesi babasından izinsiz kaçırdığı arabayla gezintiye çıkan 15 yaşındaki çocuk, 5 yaşındaki Mehmet Erdem'e çarparak ölümüne neden oldu.

Yerel

Gaziantep'in İstiklal Mahallesi'nde karşıdan karşıya geçmek isterken otomobil çarpan 13 yaşındaki Suriyeli çocuk, hayatını kaybetti.