Depremzede Haberleri

depremzede haberleri ve güncel depremzede gelişmeleri, depremzede ile ilgili tüm video, depremzede fotoğrafları ve depremzede haberleri Polemik Haber sitemizde


Yaşam

Etimesgut Belediye Başkanı ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, depremzede kedinin yavrusunu sahiplendi.

Yerel

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, depremzedelerin yaşadığı konteynerde ortaya çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Gündem

Hatay’ın İskenderun ilçesinde depremzede yurttaşlar, 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitiren yakınlarını anarken, Hataylılara gözdağı veren Erdoğan'a tepki gösterdi.

Gündem

Deprem anması programında kendisine sert tepki gösterilen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'tan açıklama geldi.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay'da depremzedelere gözdağı veren AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok sert yanıt verdi.

Gündem

İzmir'de yüzde 100 bursla okuyan üniversite öğrencisi Mehmet Ali Ağca (19) ve Rüya Aktım (19), geçen yıl ara tatil nedeniyle...

Gündem

TTB'nin hazırladığı rapora göre, depremin yerle bir ettiği Hatay'daki çocuklarda, yetersiz beslenme nedeniyle bodurluk ve gelişim bozuklukları arttı.

Gündem

Alanya'daki Mevlüt Çavuşoğlu Spor Lisesi’nin yurdunda kalan depremzede iki kardeşin eşcinsel iddiasıyla yurttan atılmasının ardından Antalya Valiliği tarafından soruşturma başlatıldı.

Yaşam

Hatay'ın Defne ilçesinde berberlik yapan iki kardeş, satın aldıkları konteynerde depremzede vatandaşlarımıza 7 aydır ücretsiz berberlik hizmeti veriyor.

Gündem

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra toplanan ve tartışmalara konu olan bağışlarla ilgili AFAD'dan açıklama yapıldı.

Gündem

6 Şubat depremlerinde büyük hasar alan Adıyaman'da yıkılan yapıların molozları, depremde yaşamını yitirenlerin vatandaşlarımızın defnedildiği mezarlığın içine dökülüyor.

Gündem

Depremin yerle bir ettiği Hatay Defne'de, daha konut inşaatları bitmeden rezerv alanı ilan edilmesi, çadır ve konteynırlarda yaşayan depremzede vatandaşların...