Derbi Haberleri

derbi haberleri ve güncel derbi gelişmeleri, derbi ile ilgili tüm video, derbi fotoğrafları ve derbi haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Trabzonspor'u ağırlayan Beşiktaş, derbiyi Semih Kılıçsoy'un golleriyle 2-0 kazandı.

Spor

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, derbi ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili açıklama yapan Galatasaray'a yanıt verdi.

Spor

Süper Lig'in 18. haftasında Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin VAR hakemi açıklandı.

Spor

Sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe, derbi mücadelesi öncesi karşılaşmanın hakemi ile ilgili açıklamalarda bulunuldu.

Spor

Süper Lig'de haftanın sonucu en merak edilen karşılaşması olan Fenerbahçe- Galatasaray mücadelesinin hakemi Arda Kardeşler oldu.

Spor

Google'ın yeni yapay zekası Bard, bugün oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini kimin kazanacağını cevapladı.

Spor

Süper Lig'in 15. haftasında bu akşam Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçının, VAR hakemi belli oldu.

Spor

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynanacak dev derbinin biletleri, satışa sunulur sunulmaz tükendi.

Spor

Süper Lig'in 15. haftasının sonucu en merak edilen karşılaşması olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde deplasman seyirci yasağının kaldırıldığı açıklandı.

Spor

İstanbul Kadıköy'de maç öncesi trafiğe kapatılan caddede bariyer döşeme çalışmaları yapan işçiler ile caddeye girmek isteyen motosikletli arasında tekme tokat...