Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır haberleri ve güncel Diyarbakır gelişmeleri, Diyarbakır ile ilgili tüm video, Diyarbakır fotoğrafları ve Diyarbakır haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Diyarbakır'da Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ile 5 koruma polisini şehit eden Hizbullah'ın sempatizanları, tarihi surlara 'şeriat' pankartları astı.

Yerel

Diyarbakır’daki Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na ait petrol kuyusunda meydana gelen patlamada, 1 işçi hayatını kaybetti.

Yerel

Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalındaki operasyonda, bir evin yakınında, araziye gömülü 43 kilo esrar ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Yerel

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde çaldığı malzemeleri satmaya çalışırken suçüstü yakalanan Y.O.(19), tutuklandı.

Yerel

Sağanak yağış Diyarbakır ve Şanlıurfa'yı vurdu. Menfezlerde hasar oluşurken, kırsal mahalleleri birbirine bağlayan köprü de yıkıldı.

Spor

Diyarbakır'da çıkan silahlı çatışmada yoldan geçerken yaralananlar arasında, Silvan Spor Kulübü Başkanı Aslan Umut Bakır'ın da olduğu öğrenildi.

Yerel

Diyarbakır'da işitme engelli Mehmet K., evinin bulunduğu sokakta M.B. tarafından sol kolundan bıçaklandı.

Gündem

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır’da hayatını kaybeden 414 kişi, Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda düzenlenen etkinlikle anıldı. Yıkılan Galeria Sitesi’nde 5...

Yerel

Diyarbakır Kayapınar'da bir apartmanın 2’nci katından atlamak isteyen kadını, evin içinde bulunanlar son anda yakaladı.

Gündem

Diyarbakır ve Mersin'de terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması YPS'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda, 5 şüpheli gözaltına alındı.

Yerel

Diyarbakır'da yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 22 mahalle yolu, ekiplerin çalışmasıyla yeniden açıldı.

Gündem

31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala, CHP'nin Antalya, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Muğla, Sakarya, Trabzon ve Van Büyükşehirlerinin Belediye...