Dolar Haberleri

dolar haberleri ve güncel dolar gelişmeleri, dolar ile ilgili tüm video, dolar fotoğrafları ve dolar haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Reuters anketine göre, Türk Lirası'nın yıl sonunda dolar karşısında yüzde 5 değer kaybetmesi öngörülüyor.

Ekonomi

Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi'nin eylül ayı sonuçlarına göre, dolar kurunun ay sonunda ulaşacağı rakam belli oldu.

Ekonomi

ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, Türkiye'ye yönelik enflasyon ve döviz kuru tahminlerini değiştirdi.

Ekonomi

Dünyaca ünlü ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, Dolar/TL tahminlerini revize ederek 3, 6 ve 12 aylık dönemler için sırasıyla 36,...

Yaşam

Türkiye'nin önemli tarım merkezlerinden Gediz Nehri Havzası'ndaki yaklaşık 1 milyon dekar bağdan toplanan Sultani çekirdeksiz üzümün, kendine özgü yeşilden kahverengiye...

Ekonomi

Seçimlerden sonra yatay şekilde seyreden döviz kurunda Dolar/TL 34 lirayı aşarken, Euro/TL ise 38 seviyesini geçti.

Ekonomi

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası hafta boyunca sınırlı yükselişini sürdüren Dolar, 34 liraya ulaştı.

Ekonomi

Merkez Bankası'nın aldığı faiz kararı sonrası, döviz kurunda hareketlilik sürüyor. Dolar/TL 33,95 seviyesinden işlem görüyor.

Ekonomi

JP Morgan, THY için 2025 yıl sonu fiyat hedefini 494 lira olarak belirledi ve dolar/TL tahminini 41,86 olarak açıkladı.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, 69 kişilik sektör temsilcileri ile gerçekleştirilen Ağustos ayı Piyasa Katılımcıları Anketi'ni yayınladı.

Ekonomi

Döviz kurlarında yatay seyir tarih oldu. Dolar kuru haftanın üçüncü işlem gününe 33.5427 TL'den, Euro ise 36.9113'den başladı.

Ekonomi

ABD'li dev banka HSBC, yatırımcılara yönelik yayımladığı son raporunda, Türkiye'de yıl sonu için faiz, Dolar ve Euro tahminlerini açıkladı.