Dolar Haberleri

dolar haberleri ve güncel dolar gelişmeleri, dolar ile ilgili tüm video, dolar fotoğrafları ve dolar haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Merkez Bankası'nın bugün açıklayacağı faiz kararı öncesinde, Dolar/TL yeni güne, 32,60 civarında zirveye yakın bir yerde başladı.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın dolar üzerindeki etkisi artarken, İran-İsrail geriliminin hafiflemesiyle dolar 32,57 liradan işlem gördü.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2024 Nisan ayı Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarına dayanarak dolar kuruna ilişkin tahminini açıkladı

Ekonomi

Döviz kuru durdurulamıyor. İstanbul serbest piyasada dolar 32,5110 seviyesinden işlem görürken, Euro ise 34,74 seviyesinden işlem görüyor.

Ekonomi

Türkiye bayram tatiline girerken, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalar için dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Ekonomi

Dolar/TL kuru yeni haftanın ilk gününde 32 seviyesinde seyrederken, bayram öncesi Türk Lirası'na talepte artış var.

Ekonomi

AK Parti'nin yenilgisiyle sonuçlanan seçimlerin ardından Dolar/TL ve altın fiyatları, yeni haftaya rekor kırarak başladı.

Ekonomi

Seçim sonrası döviz kurunda beklenen yükseliş nedeniyle vatandaşlar, döviz bürolarının önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Ekonomi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. Memiş, doların uçuşa geçeceği tarihi de açıkladı.

Ekonomi

Lokal döviz talebinin de etkisiyle mart başında yükselişi hızlanan Dolar/TL güne 32.42, Euro/TL ise 35.58 civarında yeni tarihi zirvesinde başladı.

Ekonomi

Yükselişi bu ay başında yeniden hızlanan Dolar/TL, güne 32.3, Euro/TL ise 35.18 üzerinde tarihi zirvesine yakın başladı.

Ekonomi

Haftanın ilk iş gününde İstanbul serbest piyasasında dolar, 32,3020 liradan, avro 35,1710 liradan haftaya başladı.