Döviz kuru Haberleri

döviz kuru haberleri ve güncel döviz kuru gelişmeleri, döviz kuru ile ilgili tüm video, döviz kuru fotoğrafları ve döviz kuru haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

İlaçların fiyatlandırılmasında 2023 yılında belirlenen Euro/TL değeri 2024 yılında da uygulanmaya devam edecek.

Ekonomi

Durdurulamaz yükselişini sürdüren dolar, 31,0255 ile yeni tarihi zirvesinde güne başlarken gözler, Merkez Bankası toplantısına çevrildi.

Ekonomi

Dolar/TL kademeli yükselişine devam ederken, 30.95 ile tüm zamanların rekorunu kırdı. Gözler, Merkez Bankası'nın faiz kararına çevrildi.

Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın alacağı faiz kararı merakla beklenirken, Dolar/TL, 30,88 seviyesinin üzerine çıkarak rekor tazeledi.

Ekonomi

Döviz kurundaki önlenemeyen hareketlilik sürüyor. İstanbul serbest piyasada dolar 30,7200 liradan, avro 33,1030 liradan güne başladı.

Ekonomi

Merkez Bankası'nın ana alıcı ve satıcı olarak kontrol ettiği döviz kurunda her gün sınırlı artış serisi sürüyor. Dolar/TL, haftaya rekor...

Ekonomi

Türk Lirası'nda her gün sınırlı değer kaybı serisi devam ediyor. Dolar/TL bugün 30,60 ile yeni zirvesini görerek güne başladı.

Ekonomi

Döviz kurunda dolar, kademeli yükselişine devam ederek 30.12 seviyesine ulaşarak rekor tazelerken, Euro ise 32,74 seviyesinden alıcı buluyor.

Ekonomi

Artışı bir türlü engellenemeyen döviz kurunda Dolar, tarihi seviyeyi aştı. Euro 33 TL'nin Dolar ise 30 TL'nin üzerine çıktı.

Ekonomi

Dolar/TL bu sabah 08.45'te 29.97 seviyesinde işlem görerek rekor tazelerken, TL, Eylül başından bu yana devam eden günlük sınırlı değer...

Ekonomi

2023 yılında rekor üstüne rekor kıran dolar, psikolojik sınır olan 30 liraya dayandı. ABD doları, yeni haftaya da rekorla başladı.

Ekonomi

2024 yılına yükselişlerle başlayan dolar kuru yükselişini sürdürüyor. Güne hızlı başlayan dolar, tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.