Ekmek Haberleri

ekmek haberleri ve güncel ekmek gelişmeleri, ekmek ile ilgili tüm video, ekmek fotoğrafları ve ekmek haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından alınan kararla, tarihi şehirdeki ekmek fiyatlarına yüzde 33 zam yapıldı.

Ekonomi

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sezai Irmak, 210 gram ekmeğin kentte 1 Nisan’dan itibaren 10 liradan satılacağını açıkladı.

Ekonomi

İzmir Ticaret Odası (İZTO) üyesi fırınlarda 200 gram ekmeğin 220 grama, 7 lira olan fiyatının da 9 liraya çıkarılmasına karar...

Ekonomi

Asgari ücretin zamlanmasının hemen ardından her kalemdeki ürüne zam gelirken, Erdoğan'ın memleketi Rize'de ekmeğe büyük zam yapıldı.

Ekonomi

Ankara İli Ekmek Fiyat Tarifeleri Değerlendirme Komisyonu, gramajı 10 gram artırılan ekmeğin 1 TL zamlanarak 8 TL yapıldığını duyurdu.

Gündem

Belirlenen fiyat tarifesinin üzerinde ekmek satan 283 işletmeye, toplamda 9 milyon 374 bin 941 lira idari para cezası kesildi.

Ekonomi

İstanbul'da daha önce 200 gram için 8 TL olarak belirlenen azami ekmek fiyat tarifesi, "210 gram ekmek için azami 8...

Ekonomi

İstanbul'un simit ve ekmek fiyatlarına zam yapılmasının ardından İzmir'de de simitle ekmeğe gayri resmi zam yapıldı.

Ekonomi

Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı, ocakta asgari ücretin belirlenmesi ve maliyet artışlarından dolayı ekmeğin fiyatının artabileceğini söyledi.

Ekonomi

İstanbul Ticaret Odası'na (İTO) bağlı fırınlarda 200 gram ekmeğe yüzde 23 zam getirilmesinin ardından fiyatı 8 liraya yükseltildi.