Ekmek Haberleri

ekmek haberleri ve güncel ekmek gelişmeleri, ekmek ile ilgili tüm video, ekmek fotoğrafları ve ekmek haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Dar gelirli vatandaşlar her gün ay sonunu nasıl getireceklerini düşünürken, Bayburt'ta 230 gram ekmek 8,5 liradan 10 liraya yükseldi.

Yerel

İzmir'de 1 Temmuz'dan itibaren İZTO üyesi fırınlarda 200 gram ekmek 10 TL'den satılmaya başlanacak.

Ekonomi

Niğde'de ekmeğe zam geldi. Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, 200 gram ekmeğin 8 liraya satılması yönünde karar aldı.

Yerel

Rize'de 10 liradan satılan 250 gram ekmek, 21 Haziran'dan itibaren 12,5 TL'ye satılacak.

Ekonomi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki Fırıntaş, ekmeğin yarından itibaren 10 liradan satışa sunulacağını açıkladı.

Ekonomi

Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından ekmeğin satış fiyatına zam yapıldı. Buna göre 200 gram ekmek, 9 lira oldu.

Ekonomi

İzmir'de 220 gramı 9 TL'ye satılan ekmek fiyatları için oylama yapıldı. Zammın Bakanlık onayından geçmesi durumunda, 200 gram ekmeğin fiyatı...

Yerel

Elazığ’da bir hafta içerisinde ulaşım ve ekmek ücretlerine zam geldi. 10 TL olan şehir içi yolcu taşıma ücreti 15 TL’ye...

Ekonomi

Elazığ’da Fırıncılar Odası Başkanlığı tarafından alınan kararla, ekmeğe zam geldi. 200 gramlık ekmek, zamlanarak 8 liradan 10 liraya çıktı.

Ekonomi

Edirne’de halk ekmeğe 2 lira zam yapıldı. Böylelikle ekmeğin yeni fiyatı 8 lira oldu.

Ekonomi

Kayseri'de 200 gram ekmek fiyatlarına yapılan 1 TL zammın ardından, yeni ekmek fiyatı 7.5 TL oldu.

Ekonomi

Edirne'de İpsala, Keşan ve Enez ilçelerinde ekmeğin fiyatı, yeni yapılan zamlarla 7.5 liradan 10 liraya yükseldi.