Ekonomi Haberleri

ekonomi haberleri ve güncel ekonomi gelişmeleri, ekonomi ile ilgili tüm video, ekonomi fotoğrafları ve ekonomi haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

31 Mart seçimleri öncesi seçmenin gönlünü almak için zam yağmuruna ara veren AK Parti iktidarının, seçimlerden hemen sonra yeniden zamlara...

Ekonomi

Türk Lirası'nda her gün sınırlı değer kaybı serisi devam ediyor. Dolar/TL bugün 30,60 ile yeni zirvesini görerek güne başladı.

Ekonomi

Ekonomi, hukuk ve enerji alanındaki uzman isimler, 31 Mart yerel seçimleri sonrasında ekonomide vatandaşı bekleyen olası gelişmeleri anlattı.

Ekonomi

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın görevden ayrılmasının ardından, Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Ekonomi

TÜRK-İŞ, açlık ve yoksulluk sınırı araştırmasının Ocak ayı sonuçlarını açıkladı. Açıklanan verilere göre, açlık sınırı 15 bin, yoksulluk sınırı 49...

Ekonomi

3 haneli rakamları çoktan bulan enflasyonu, yıllık yüzde 66,77 olarak açıklayan TÜİK’in yaptığı ‘Hissedilen enflasyon’ hesaplaması sızdırıldı.

Ekonomi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği verilerine göre, kapanan şirket sayısı ise yüzde 11,7 artış oranıyla 25 bin 883'e yükseldi.

Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın verilerine göre merkezi bütçe, Aralık ayında 842,5 milyar TL ile rekor açık verdi.

Ekonomi

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçişten sonra, Hazine'nin yıllık faiz giderleri 10 katına yükselerek 55,5 milyar TL'den 564,9 milyar TL'ye ulaştı.

Ekonomi

2023 yılında rekor üstüne rekor kıran dolar, psikolojik sınır olan 30 liraya dayandı. ABD doları, yeni haftaya da rekorla başladı.

Ekonomi

2024 yılına yükselişlerle başlayan dolar kuru yükselişini sürdürüyor. Güne hızlı başlayan dolar, tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

Ekonomi

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, mevcut mevduat faizi üzerine yatırım yapanlara önemli bir uyarıda bulunarak, yatırımcılara kötü haberi verdi.