Ekrem imamoğlu Haberleri

ekrem imamoğlu haberleri ve güncel ekrem imamoğlu gelişmeleri, ekrem imamoğlu ile ilgili tüm video, ekrem imamoğlu fotoğrafları ve ekrem imamoğlu haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk Ekmeklerde 340 gramlık Ramazan pidesinin 10 TL'den satılacağını duyurdu.

Gündem

CHP Lideri Özgür Özel, İBB Başkanı İmamoğlu'nun 4'te 4 yapması yani önümüzdeki seçimi kazanması durumunda, Cumhurbaşkanı adaylığına destek vereceğinin sinyalini...

Gündem

CHP’nin İstanbul adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e seslenerek, "İtibarını bir acemi adaya ezdirme”...

Gündem

Haliç Tersanesi açılışında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kanal İstanbul meselesini bu milletin uykularını kaçıran bu milletin zihninden söküp atacağız"...

Gündem

Duayen siyasetçilerden Hüsamettin Cindoruk "Önümüzdeki seçimde de gönlüm Ekrem Başkan ile birlikte" diyerek İmamoğlu'na destek verdi.

Gündem

İktidarın kentsel dönüşüm adı altında yurttaşlara 'ihanet' ettiğini söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "bir nevi vatandaşı sırtından hançerlediler" dedi.

Gündem

AK Parti iktidarına yakınlığıyla bilinen Optimar Araştırma şirketi, İBB seçimine ilişkin ikinci anketinin sonuçlarını paylaştı.

Gündem

MAK Araştırma Başkanı Mehmet Ali Kulat, son bir haftada yapılan ölçümleri paylaştı. Kulat, CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun önde olduğunu söyledi.

Gündem

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçlarını bilen araştırma şirketi, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin İstanbul sonucunu açıkladı.

Gündem

İstanbu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a zehir zemberek sözlerle yanıt verdi.

Gündem

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı sistem açılış törenine katılmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende İmamoğlu'nu hedef aldı.

Gündem

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e sözlerine cevap olarak "Evet size kaybettireceğiz" ifadelerini kullandı.