Enflasyon Haberleri

enflasyon haberleri ve güncel enflasyon gelişmeleri, enflasyon ile ilgili tüm video, enflasyon fotoğrafları ve enflasyon haberleri Polemik Haber sitemizde


Ekonomi

Türkiye, resmi verilere göre yıllık enflasyon oranında tüm Afrika ülkelerini geride bıraktı. Türkiye, yıllık enflasyonda dünya dördüncüsü konumuna yükseldi.

Ekonomi

Ailelerin borç yükünün milli gelire oranı yüzde 11 olarak gerçekleşirken, borcun harcanabilir gelire oranı yüzde 28'e ulaştı.

Ekonomi

Resmi enflasyon hesaplamalarına göre Türkiye, Mart ayında dünyada yüksek enflasyon liginde Venezuela'yı dahi geçerek dördüncü sıraya yükseldi.

Ekonomi

Bankaların aldığı bir karara göre, bayramdan sonra ATM'lerden 10 ve 20 TL'lik banknotlar çekilemeyecepi öğrenildi.

Ekonomi

TÜİK'in enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından, iş yerlerinde uygulanabilecek tavan zam oranı yüzde 57,50 oldu.

Ekonomi

TÜİK'in açıkladığı Mart ayı enflasyon rakamlarından sonra, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten flaş bir paylaşım geldi.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyonda Mayıs ayından sonra düşüşün başlayacağını ve 2025’te yüzde 15’lerin görülebileceğini belirtti.

Ekonomi

Merkez Bankası'nın merakla beklenen Mart ayı Piyasa Katılımcıları anketinin sonuçlarına göre, enflasyon beklentisi ve dolar kurunun çıkacağı seviye arttı.

Gündem

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "enflasyon" üzerinden sert tepki gösterdi.

Ekonomi

Enflasyon rakamlarına ilişkin değerlendirmede bulunan Bakan Şimşek, "Merkez Bankası’na desteğimiz tamdır" ifadelerini kullandı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada "Enflasyonla mücadelemizde henüz istediğimiz yere gelmedik ama kararlıyız" dedi.

Ekonomi

Ekonomist Mahfi Eğilmez, sosyal medya hesabından açıklanan Şubat ayı enflasyon rakamlarına ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı.