Ev Haberleri

ev haberleri ve güncel ev gelişmeleri, ev ile ilgili tüm video, ev fotoğrafları ve ev haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Daha önce İstanbul'da 1 evi olduğunu söyleyen AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum, yeni açıklamasında İstanbul’da 2 evi olduğunu söyledi.

Yerel

Kocaeli'nin Derince ilçesinde baba ve oğlunun yan yana olan tek katlı evleri çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Yerel

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde iki gün önce ev kiralayan 2 turistten Norveç uyruklu Egil Skarbo, kiraladığı dairede ölü bulundu.

Gündem

Irak'ın kuzeyindeki çatışmada şehit düşen Müslüm Özdemir’in çadırda kalan ailesi için, Haluk Levent ve Hasan Can Kaya ev alacaklarını duyurdu.

Gündem

Yüksekova merkezli 4.4 ve 4.5 büyüklüğündeki depremlerin ardından yapılan saha taramalarında 28 ev ve 1 ahırın duvarlarında çatlaklar tespit edildi.

Gündem

Konut sektöründe planlanan yeni düzenlemeler kapsamında, birden fazla eve sahip olanlar için vergi uygulamasında değişiklik yapılacak. Yapılan düzenleme ile birlikte,...

Ekonomi

İstanbul Planlama Ajansı'nın raporunda kiralardaki artış belirtilirken, İstanbul'un bazı ilçelerinde kiralar astronomik derecede artış gösterdi.

Gündem

6 Şubat depremlerinin yerle bir ettiği Hatay’ın Samandağ ilçesinde, yüzlerce depremzede vatandaşın bir mesaj ile evlerinden olduğu ortaya çıktı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın duyurduğu kredi kampanyasını değerlendiren sektör temsilcileri "İnşaat maliyetlerindeki artış devam ediyor. Maliyetler, konut fiyatlarını belirleyecek" ifadelerini...

Yerel

Edirne’nin Keşan ilçesinde yalnız yaşadığı evde hareketsiz olarak bulunan Ali Topuz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.